טורטייה בסגנון בסקי עם טונה וטפנד
גשו לסופר וקנו בצל, פלפל טחון, טונה מאוכל במים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בסגנון בסקי, חזיר וביצים בסגנון בסקי, ו תפוחי אדמה בסגנון בסקי (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים חרוכים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל, זרע, ופלפלים קוצצים. תניח בצד.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; sauté עד הזהב, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 25 דקות כדי למזג טעמים. מערבבים בפלפלים קלויים. להגביר את החום ומרתיחים שנחשפו עד המיצים להתאדות, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. להשליך עלה דפנה וזרעי קורנית.
להקציף ביצים, מלח ופלפל בקערה להתמזג.
חום 1 שמן כף במחבת עמוקה עמוקה עמוקה ovenproof מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים חצי ביצים; מבשלים בלי לערבב עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 1 דקה.
מורחים תערובת פלפל על פני.
מפזרים טונה מעל; טפנד כפית מעל.
יוצקים את הביצים הנותרות.
מניחים בתנור ואופים עד הביצים נקבעים, על 12 דקות.
הפעל מרית גומי סביב הצדדים של טורטיה כדי לשחרר. תחליקי על מגש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.