טורטלי די פיורה די זוקה (פריחת סקווש טורטלי)
טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1262 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמן זית, ביצה, פרחי קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. נסו טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הפרחים, המסקרפונה, הביצה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, המלח ואגוז המוסקט.
מערבבים היטב ליצירת תערובת צפופה אך לא נוקשה מדי. הניחו בצד.
מחלקים את בצק הפסטה המוכן ל -3 כדורים בגודל שווה.
מרדדים כל כדור לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 5 אינץ'.
מניחים כף נדיבה מתערובת הגבינה והפרחים במרכז כל ריבוע ומקפלים כל ריבוע, פינה לפינה, ליצירת משולש. מקפלים את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטלו.
מניחים את הטורטלי על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה עד שהיא מקציפה ושוככת.
בינתיים מבשלים את הטורטלי במים הרותחים למשך 2 דקות.
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים לפסטה לתבנית עם החמאה.
מוסיפים התזה של מי הפסטה ועלי המרווה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי ולחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו ומגישים מייד.
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים או מעצבים לפי הצורך.