קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

טורטלי די פיורה די זוקה (פריחת סקווש טורטלי)

טורטלי די פיורה די זוקה (פריחת סקווש טורטלי)
טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1262 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמן זית, ביצה, פרחי קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. נסו טורטלי די קסטאן: טורטלי ערמונים, טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הפרחים, המסקרפונה, הביצה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, המלח ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב ליצירת תערובת צפופה אך לא נוקשה מדי. הניחו בצד.
3
מחלקים את בצק הפסטה המוכן ל -3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
4
מרדדים כל כדור לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול
5
חותכים כל גיליון לריבועים בגודל 5 אינץ'.
6
מניחים כף נדיבה מתערובת הגבינה והפרחים במרכז כל ריבוע ומקפלים כל ריבוע, פינה לפינה, ליצירת משולש. מקפלים את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטלו.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
מניחים את הטורטלי על מגש גיליון מאובק בקמח עד שהוא מוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
9
במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את החמאה עד שהיא מקציפה ושוככת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בינתיים מבשלים את הטורטלי במים הרותחים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
11
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הבישול ומוסיפים לפסטה לתבנית עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים התזה של מי הפסטה ועלי המרווה וזורקים על אש גבוהה 1 דקה לציפוי ולחלב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, מגרדים מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מרווהמרווה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
15
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
16
מגלגלים או מעצבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול