טורטליני
טורטליני הוא הר ד ' אובר שמשרת 8. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצה, שמן זית, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. נסו מרק טורטליני (טורטליני אן ברודו), מרק טורטליני, ו מרק טורטליני עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה לשלב את כל החומרים, למעט לשטוף פסטה וביצה.
בעזרת מתכון הפסטה הטרי מרדדים את הבצק ביד או במכונה.
חותכים לסיבובים בגודל 3 או 4 אינץ ' בעזרת חותך עוגיות עגול.
מניחים 1/4 כפית במרכז כל סיבוב.
מברשת לשטוף ביצה (על החצי התחתון של הסיבוב ולקפל מעל לאטום. קפלו לאחור סביב האצבע וסובבו את הקצה ליצירת טורטליני.
בחצי ליטר מים מומלחים רותחים במהירות מוסיפים את הטורטליני בקבוצות. מבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שהם צפים אל פני השטח.
ביד: על משטח נקי יוצרים באר עם הקמח. בכוס מדידה מערבבים את הביצים, המים והשמן והמלח.
יוצקים את התערובת הרטובה לאט לקמח ומערבבים עם 2 האצבעות עד להטמעת כל הרטוב. אל תכריחו את הבצק לקחת את כל הקמח. אם אתה מתכוון להשתמש במכונת פסטה כדי לרדד את הבצק אתה יכול בשלב זה ליצור את הבצק לדיסק ולכסות בניילון.
מקום במקרר במשך שעה 1 לנוח. אם אתה מתכוון לגלגל את זה ביד אתה צריך ללוש את הבצק על משטח עבודה מקומח במשך 8 עד 10 דקות. .
בקערה של מעבד המזון שלך לשלב את הקמח והמלח ואת הדופק 2 עד 3 פעמים. בכוס מדידה נוזלית מקציפים את הביצים, המים והשמן. תוך כדי פעימת המכונה יוצקים תערובת זו בזרם רציף וממשיכים להפעיל את המכונה עד שהבצק מתחיל להתרחק מדפנות הקערה. בצע את ההוראות לעיל עבור יד מתגלגל או מכונה. .
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.