טורנדו בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום עם גרטן בצל-תפוחי אדמה מקורמל
טורנדו של בשר בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום עם בצל מקורמל-גראטין תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1071 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 77 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמנת כבדה, מרק בקר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. מתכונים דומים: שאטובריאן ל -2 מתוך 30: טורנדו עם כובעי פטריות ורוטב יין אדום וחניתות ברוקולי מאודות, פילה בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום, ו תפוח אדמה, בצל מקורמל וגרטן גבינת עיזים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים לחם על משטח עבודה ובעזרת חותך עוגיות בגודל 3 אינץ ' חותכים קרוטון עגול ממרכז כל נתח לחם.
מברישים את שני צידי הקרוטונים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את הקרוטונים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 5 עד 7 דקות או עד להזהבה קלה.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש גבוהה. מתבלים את הפילטים במלח ולוחצים את הפלפל השחור הסדוק גס על צד 1 של כל פילה.
מניחים את הפילטים בצד הפלפל כלפי מטה למחבת וצורבים עד להזהבה, הופכים את הפילטים וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
מוציאים את הסטייקים לצלחת.
מסירים את כל השומן מלבד 3 כפות במחבת ומחזירים לאש גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה והנוזל שלהם התאדה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את היין האדום ומצמצמים בחצי.
מוסיפים את המרק ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מקציפים פנימה את החרדל והחמאה ומבשלים 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים כל פילה על גבי קרוטון וכף מעט מהרוטב מעל.
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט עד שהם מקורמלים.
מוסיפים את השום והחומץ הבלסמי ומבשלים 2 דקות. מחממים תנור ל 375 מעלות פ חמאה תבנית אפייה 9 אינץ מקום שכבה של תפוחי אדמה בתחתית ומתבלים במלח ופלפל. כף 1/5 מתערובת הבצל מעל תפוחי האדמה ומעליה 1/4 כוס מהשמנת הכבדה וכף פטרוזיליה. חזור על הפעולה כדי ליצור 5 שכבות.
מפזרים את הגבינה מעל תפוחי האדמה.
אופים 50 עד 60 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והקרם נספג.