קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

טורנדו בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום עם גרטן בצל-תפוחי אדמה מקורמל

טורנדו בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום עם גרטן בצל-תפוחי אדמה מקורמל
טורנדו של בשר בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום עם בצל מקורמל-גראטין תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1071 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 77 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמנת כבדה, מרק בקר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. מתכונים דומים: שאטובריאן ל -2 מתוך 30: טורנדו עם כובעי פטריות ורוטב יין אדום וחניתות ברוקולי מאודות, פילה בקר ברוטב פטריות, חרדל ויין אדום, ו תפוח אדמה, בצל מקורמל וגרטן גבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים לחם על משטח עבודה ובעזרת חותך עוגיות בגודל 3 אינץ ' חותכים קרוטון עגול ממרכז כל נתח לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
3
מברישים את שני צידי הקרוטונים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוטוניםקרוטונים
4
מניחים את הקרוטונים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 5 עד 7 דקות או עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה על אש גבוהה. מתבלים את הפילטים במלח ולוחצים את הפלפל השחור הסדוק גס על צד 1 של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את הפילטים בצד הפלפל כלפי מטה למחבת וצורבים עד להזהבה, הופכים את הפילטים וממשיכים לבשל 4 עד 5 דקות לאלילות בינונית-נדירה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים את הסטייקים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מסירים את כל השומן מלבד 3 כפות במחבת ומחזירים לאש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה והנוזל שלהם התאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
11
מוסיפים את היין האדום ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
12
מוסיפים את המרק ומבשלים עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
מקציפים פנימה את החרדל והחמאה ומבשלים 30 שניות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מניחים כל פילה על גבי קרוטון וכף מעט מהרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט עד שהם מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
17
מוסיפים את השום והחומץ הבלסמי ומבשלים 2 דקות. מחממים תנור ל 375 מעלות פ חמאה תבנית אפייה 9 אינץ מקום שכבה של תפוחי אדמה בתחתית ומתבלים במלח ופלפל. כף 1/5 מתערובת הבצל מעל תפוחי האדמה ומעליה 1/4 כוס מהשמנת הכבדה וכף פטרוזיליה. חזור על הפעולה כדי ליצור 5 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מפזרים את הגבינה מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
19
אופים 50 עד 60 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והקרם נספג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

3(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס4פילהסטייקי פילה בקר, בערך 6 גרםסטייקי פילה בקר, בערך 6 גרם4פרוסותלחם בסגנון כפרילחם בסגנון כפרי2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור קרקע גסמלח ופלפל שחור קרקע גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת גרוייר מגורדתגבינת גרוייר מגורדת2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית3largesבצל ספרדי, קלוף ופרוס דקבצל ספרדי, קלוף ופרוס דק4largesתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקי, ניקו ורבעופטריות שיטאקי, ניקו ורבעו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח