קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

טורקיה Cajun-מתובל

טורקיה Cajun-מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Cajun מתובל. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעול סלרי, הודו, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סלמון מתובל Cajun, ברוקולי מתובל Cajun, ו המבורגרים מתובלים Cajun (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה בתוך מחבת קלייה כבדה גדולה. עונת טורקיה קלות בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל, ואז עם תערובת תבלינים, מעסה אותו לתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
העבר טורקיה, השד בצד למטה, למחבת מוכנה ומקרר, חשוף, לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר טורקיה מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים סלרי, פלפל ובצל בקערה בינונית. מילוי חללי טורקיה עם תערובת ירקות, פיזור כל הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מברישים הודו בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
7
הודו צלוי, צלי מדי פעם, במשך 1 שעה. בעזרת מגבות נייר, הפוך את ההודו. צולים, צולים מדי פעם, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 165°f, 1-1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
העברה למגש.
9
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.