טורקיה Cajun-מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Cajun מתובל. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעול סלרי, הודו, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סלמון מתובל Cajun, ברוקולי מתובל Cajun, ו המבורגרים מתובלים Cajun (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה בתוך מחבת קלייה כבדה גדולה. עונת טורקיה קלות בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל, ואז עם תערובת תבלינים, מעסה אותו לתוך העור.
העבר טורקיה, השד בצד למטה, למחבת מוכנה ומקרר, חשוף, לילה.
הסר טורקיה מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מערבבים סלרי, פלפל ובצל בקערה בינונית. מילוי חללי טורקיה עם תערובת ירקות, פיזור כל הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה.
הודו צלוי, צלי מדי פעם, במשך 1 שעה. בעזרת מגבות נייר, הפוך את ההודו. צולים, צולים מדי פעם, עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 165°f, 1-1 1/2 שעות יותר.
תן לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.