קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים

טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים
טורקיה יוונית מסורתית עם מלית ערמונים וצנוברים יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.91 דולר למנה. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר טחון, מרק עוף, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים, טורקיה עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בצע חתך קטן בצידי כל ערמון, והניח במחבת על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש, מקלפים וקוצצים.
4
ממיסים 2/3 כוס חמאה בסיר, ומערבבים פנימה את מיץ התפוזים, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. משפשפים את ההודו מבפנים ומבחוץ בתערובת, ושומרים מעט לצלייה. מתבלים הודו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבקר הטחון, החזיר הטחון והבצל עד שהבשר והחזיר חומים באופן שווה והבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
חזיר טחוןחזיר טחון
בצלבצל
בקרבקר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים שומן.
7
מערבבים פנימה את האורז. מערבבים פנימה את הערמונים, הצנוברים, הצימוקים, 1/3 כוס חמאה, מרק וברנדי. מתבלים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. ממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים נספגים. ממלאים את כל חללי ההודו בתערובת, וקושרים במקום עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
8
מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה, ומכסים באופן רופף את השד והירכיים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
יוצקים מים בערך 1/4 אינץ ' לתחתית התבנית. שמרו על רמת מים זו לאורך זמן הבישול. צולים הודו בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, ומברישים מדי פעם בתערובת החמאה והמיץ שנותרה. הגדל את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) במהלך השעה האחרונה של הצלייה, והסר נייר כסף. מבשלים הודו לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיץמיץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרערמוניםערמונים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז נמס לא מבושלאורז נמס לא מבושל1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים (אופציונלי)צימוקים (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ מנדרינהמיץ מנדרינה5קילוגרם4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק