טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים
טורקיה יוונית מסורתית עם מלית ערמונים וצנוברים יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.91 דולר למנה. 38 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר טחון, מרק עוף, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טורקיה יוונית מסורתית עם ערמונים ומילוי צנוברים, טורקיה עם מלית ערמונים, ו תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בצע חתך קטן בצידי כל ערמון, והניח במחבת על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי.
מסירים מהאש, מקלפים וקוצצים.
ממיסים 2/3 כוס חמאה בסיר, ומערבבים פנימה את מיץ התפוזים, מיץ הקלמנטינה ומיץ הלימון. משפשפים את ההודו מבפנים ומבחוץ בתערובת, ושומרים מעט לצלייה. מתבלים הודו במלח ופלפל.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבקר הטחון, החזיר הטחון והבצל עד שהבשר והחזיר חומים באופן שווה והבצל רך.
מערבבים פנימה את האורז. מערבבים פנימה את הערמונים, הצנוברים, הצימוקים, 1/3 כוס חמאה, מרק וברנדי. מתבלים עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. ממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים נספגים. ממלאים את כל חללי ההודו בתערובת, וקושרים במקום עם חוט מטבח.
מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה, ומכסים באופן רופף את השד והירכיים בנייר אלומיניום.
יוצקים מים בערך 1/4 אינץ ' לתחתית התבנית. שמרו על רמת מים זו לאורך זמן הבישול. צולים הודו בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, ומברישים מדי פעם בתערובת החמאה והמיץ שנותרה. הגדל את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס) במהלך השעה האחרונה של הצלייה, והסר נייר כסף. מבשלים הודו לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס).