טורקיה-לזניה תרד
לזניה טורקיה-תרד המתכון יכול לספק את השתוקקות הים תיכונית שלך בכ 45 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 331 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, אטריות לזניה, חזה הודו טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכמניות כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו לזניה טורקיה עם תרד, לזניה טורקיה ותרד, ו לזניה של נקניק תרד והודו (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים מחבת גדולה בתרסיס בישול, ומניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים הודו, בצל ושום; מבשלים עד שהבשר משחים, תוך ערבוב להתפורר.
מוסיפים 5 3/4 כוסות רוטב מרינדה; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
שלב גבינת קוטג', תחליף ביצה, פרמזן, פטרוזיליה, פלפל ותרד; מערבבים היטב.
מורחים את רוטב המרינרה שנותר בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 4 אטריות מעל מרינדה; מעל תערובת גבינת קוטג ' ומחצית מהמוצרלה. כף מחצית מתערובת ההודו מעל המוצרלה. מסדרים את שאר האטריות מעל תערובת ההודו. למעלה עם תערובת הודו שנותרה ומוצרלה.
אופים בחום של 350 למשך 50 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.