טורקיה-מרק טורטיה
מרק טורקיה-טורטיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו קסו פרסקו, כמון טחון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק טורטייה הודו, מרק טורטייה הודו, ו מרק טורטיה הודו פיאסטה.
הוראות
מחסנית טורטיות על קרש חיתוך, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים רצועות בקערה, מעיל קל עם ספריי בישול, משליך למעיל. חזור על ההליך.
מפזרים 1/4 כפית אבקת צ ' ילי על רצועות, משליך למעיל. מסדרים רצועות בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות; מערבבים.
אופים 5 דקות נוספות או עד השחמה קלה פריך. מגניב על פאן.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד רך.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים במרק, הנותרים 2 כפיות אבקת צ ' ילי, כמון, ועגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מערבבים בטורקיה; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים מיץ וכוסברה. מצקת 1 1/2 מרק כוסות לתוך כל אחד 4 קערות. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינה ועל 3/4 גביע רצועות טורטייה.