קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה
ג'ינג'ר בקר Tataki עם רוטב טבילה לימון-סויה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לך לחנות ותביא מיץ לימון, בצל ירוק, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סאטה בקר עם רוטב ג'ינג'ר טבילה, בשר טטאקי עם רוטב פונזו, ו רולס אביב חי עם רוטב טבילה לימון-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1 כף שמן על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים בקר למחבת צלייה. רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס למרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
שלב רוטב סויה הבא 6 מרכיבים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
7
מוסיפים בשר למרינדה. מכסים ומקררים עד בקר קר, פונה במרינדה מדי פעם, לפחות 4 שעות עד 1 יום. להשליך מרינדה מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. סדר בשר על צלחות. כפית תלוליות קטנות של דייקון, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
צנון דייקוןצנון דייקון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מקשטים עם פלחי לימון וshiso.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
10
מגישים עם קערות בודדות של רוטב טבילת לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך