טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה
ג'ינג'ר בקר Tataki עם רוטב טבילה לימון-סויה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לך לחנות ותביא מיץ לימון, בצל ירוק, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סאטה בקר עם רוטב ג'ינג'ר טבילה, בשר טטאקי עם רוטב פונזו, ו רולס אביב חי עם רוטב טבילה לימון-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1 כף שמן על בשר בקר.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות.
מעבירים בקר למחבת צלייה. רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס למרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות. מגניב.
שלב רוטב סויה הבא 6 מרכיבים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מוסיפים בשר למרינדה. מכסים ומקררים עד בקר קר, פונה במרינדה מדי פעם, לפחות 4 שעות עד 1 יום. להשליך מרינדה מבשר בקר.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. סדר בשר על צלחות. כפית תלוליות קטנות של דייקון, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק על צלחות.
מקשטים עם פלחי לימון וshiso.
מגישים עם קערות בודדות של רוטב טבילת לימון-סויה.