קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה

טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה
ג'ינג'ר בקר Tataki עם רוטב טבילה לימון-סויה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לך לחנות ותביא מיץ לימון, בצל ירוק, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סאטה בקר עם רוטב ג'ינג'ר טבילה, בשר טטאקי עם רוטב פונזו, ו רולס אביב חי עם רוטב טבילה לימון-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1 כף שמן על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים בקר למחבת צלייה. רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס למרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
שלב רוטב סויה הבא 6 מרכיבים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
מוסיפים בשר למרינדה. מכסים ומקררים עד בקר קר, פונה במרינדה מדי פעם, לפחות 4 שעות עד 1 יום. להשליך מרינדה מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. סדר בשר על צלחות. כפית תלוליות קטנות של דייקון, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צנון דייקוןצנון דייקון
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מקשטים עם פלחי לימון וshiso.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
10
מגישים עם קערות בודדות של רוטב טבילת לימון-סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה