טטרזיני עוף גביני וקרמי
טטרזיני עוף גביני וקרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, גבינת צ'דר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קופסת קרח חמאת בוטנים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 56%. נסו טטרזיני עוף קרמי וגביני, טטרזיני טונה קלה גבינה שמנת, ו תבשיל טטרזיני עוף שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבשיל קדירה בתרסיס בישול.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ ' יני, מחזירים לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים רצועות עוף בשמן החם עד שהם כבר לא ורודים, כ -10 דקות.
מוציאים את העוף לקערה ומשאירים טפטופי מחבת במחבת. ממיסים מרגרינה במחבת החמה; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ושום במחבת עד שהפטריות התרככו וויתרו על הנוזל שלהן, כ -5 דקות. מערבבים פלפל אדום אדום לתערובת ומפזרים קמח. מערבבים מעיל ומבשלים, תוך בחישה מתמדת, למשך 1 דקה.
מערבבים לאט מרק עוף לירקות, תוך ערבוב ליצירת רוטב סמיך; מערבבים שמנת וחלב לרוטב. מבשלים עד מעובה, על 1 דקה.
מערבבים 1/2 כוס גבינה שוויצרית, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, 1/4 כוס גבינת פרמזן, טימין, מלח ופלפל שחור לרוטב ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומשולבת ברוטב.
מורחים מחצית מפסטת הפטוצ ' יני המבושלת לתחתית תבשיל הקדרה המוכן, ומעליהם מחצית העוף וחצי רוטב השמנת. חוזרים על שכבות פעם נוספת ומפזרים מעל 2 כפות גבינה שוויצרית, 2 כפות גבינת צ ' דר ו -2 כפות גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתוספת הגבינה משחימה יפה, 25 עד 30 דקות.