טטרזיני עוף גביני וקרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, גבינת צ'דר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קופסת קרח חמאת בוטנים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 56%. נסו טטרזיני עוף קרמי וגביני, טטרזיני טונה קלה גבינה שמנת, ו תבשיל טטרזיני עוף שמנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבשיל קדירה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה את הפטוצ ' יני, מחזירים לרתיחה ומבשלים פסטה על אש בינונית עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים.
4
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים רצועות עוף בשמן החם עד שהם כבר לא ורודים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את העוף לקערה ומשאירים טפטופי מחבת במחבת. ממיסים מרגרינה במחבת החמה; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ושום במחבת עד שהפטריות התרככו וויתרו על הנוזל שלהן, כ -5 דקות. מערבבים פלפל אדום אדום לתערובת ומפזרים קמח. מערבבים מעיל ומבשלים, תוך בחישה מתמדת, למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
¼ כוס קמח גדושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים לאט מרק עוף לירקות, תוך ערבוב ליצירת רוטב סמיך; מערבבים שמנת וחלב לרוטב. מבשלים עד מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מורחים מחצית מפסטת הפטוצ ' יני המבושלת לתחתית תבשיל הקדרה המוכן, ומעליהם מחצית העוף וחצי רוטב השמנת. חוזרים על שכבות פעם נוספת ומפזרים מעל 2 כפות גבינה שוויצרית, 2 כפות גבינת צ ' דר ו -2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שתוספת הגבינה משחימה יפה, 25 עד 30 דקות.