טי-בונס עם בצל
זקוקים למנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וראשונית? עצמות טי עם בצל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-72 גרם חלבון, 51 גרם שומן ובסך הכל 834 קלוריות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, חרדל טחון, דבש ובצל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 21%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Bones & Blood, Cookie Bones ו-Bucket o' Bones.
הוראות
מניחים בצל במרכז פיסת נייר כסף כבד (בערך 20 אינץ' על 18 אינץ').
לטפטף דבש; מפזרים את המלח, החרדל, הפפריקה והפלפל. מקפלים נייר כסף על הבצל וסוגרים היטב. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל נוספים.
צולים בצל וסטייקים, מכוסים, על אש בינונית. צולים בצל 10-12 דקות מכל צד או עד לריכוך. צולים סטייק במשך 7-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
נותנים לסטייק לעמוד 3-5 דקות.