קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טיאן ירקות

טיאן ירקות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טיאן ירקות, טיאן ירקות, ו טיאן ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מברשת 9 על 13 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה עם שמן זית. במחבת סאוט בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומבשלים את הבצל על אש בינונית-נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מורחים את תערובת הבצל על תחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
פורסים את תפוחי האדמה, קישואים, ועגבניות בפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
7
שכבה אותם לסירוגין בצלחת על גבי הבצל, הולם אותם בחוזקה, מה שהופך רק 1 שכבה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מפזרים מלח, פלפל, עלי טימין, ורסיסי טימין וטפטוף עם 1 כף יותר של שמן זית. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. לחשוף את המנה, להסיר את ענפי הקורנית, מפזרים את הגבינה על גבי, ואופים במשך 30 דקות נוספות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
מגישים חמים.