זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טיאן ירקות, טיאן ירקות, ו טיאן ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מברשת 9 על 13 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה עם שמן זית. במחבת סאוט בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומבשלים את הבצל על אש בינונית-נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מורחים את תערובת הבצל על תחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
פורסים את תפוחי האדמה, קישואים, ועגבניות בפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
עגבנייה
קישואים
7
שכבה אותם לסירוגין בצלחת על גבי הבצל, הולם אותם בחוזקה, מה שהופך רק 1 שכבה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
מפזרים מלח, פלפל, עלי טימין, ורסיסי טימין וטפטוף עם 1 כף יותר של שמן זית. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. לחשוף את המנה, להסיר את ענפי הקורנית, מפזרים את הגבינה על גבי, ואופים במשך 30 דקות נוספות עד השחמה.