טילפיה דרום-מערבית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טילפיאן דרום מערב אפוי. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 236 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, שמן זית כתית מעולה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה אפוי פעמיים דרום-מערב קל, אמנון אפוי, ו אמנון אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה קטנה, מערבבים אבקת שום, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל שחור וקיין.
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של אמנון.מעיל גיליון אפייה עם 1 כף השמן. מסדרים אמנון בשכבה אחת על תבנית האפייה; טפטוף עם כף הנותרים של שמן.
אופים עד חום זהוב ובשר מתחיל להתקלף, 7 עד 9 דקות.
מגישים עם פלחי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.