טימין-הודו צלוי עם רוטב חמוציות
תרנגול הודו צלוי קורנית עם רוטב חמוציות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו חמוציות, חמאה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: שומר ושד הודו צלוי כמון עם רוטב טימין, תרנגול הודו צלוי עם רוטב חמוציות, ו עוף צלוי ברוטב פירות הדר.
הוראות
הפוך טורקיה: בקערה קטנה, לשלב חמאה, טימין, פטרוזיליה, 3/4 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
הסר את הצוואר ואת הקרביים מטורקיה; להשליך. יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש. חלל העונה עם מלח ופלפל. חצי 1 בצל ומניחים בחלל יחד עם חצאי לימון וזרעי טימין. החל מסוף הצוואר, בזהירות להחליק את האצבעות בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. שמור 1 כף. של תערובת חמאה.
מורחים חצי מתערובת החמאה הנותרת על בשר השד מתחת לעור. הכנס כנפיים תחת; לקשור רגליים יחד רופף עם חוט מטבח.
מחממים תנור ל 177°. פורסים בצל שנותר ומפזרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
מניחים את טורקיה על מתלה, השד בצד למעלה, ולהפיץ את המחצית השנייה של תערובת חמאה בכל רחבי. מכסים את טורקיה בנייר כסף.
יוצקים מרק לתחתית מחבת צלייה. תרנגול הודו צלוי במשך 30 דקות. בזהירות להסיר רדיד ו baste ציפור בכל רחבי. החלף רדיד ולהמשיך צלייה במשך 1 1/2 שעות, צולה כל 30 דקות.
הסר רדיד מטורקיה ולהמשיך צלייה, צולה כל 20 דקות, עד טורקיה הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 82°, על 1 שעה ו 15 דקות יותר. במהלך basting הסופי, מברשת הנותרים 1 כף. תערובת חמאה על החזה.
הסר את טורקיה מגש, אוהל רופף עם נייר ולתת לנוח 20 דקות.
הפוך רוטב: בסיר על אש נמוכה, לבשל חמוציות וסוכר, ערבוב, עד הסוכר מומס פירות יער התפוצצו, כ 10 דקות.
העברה לבלנדר ומחית עד חלקה.
הסר בצל מחבת צלייה עם כפית מחוררת ושופכים מיצים לתוך קערה. דלג על נוזל שומני מלמעלה, בהזמנת 3 כפות.
הוסף מספיק מרק מיצי פאן לעשות 5 כוסות נוזלי. להחזיר שומן שמורות למחבת צלייה, להוסיף חמאה ולאפשר להמיס.
מפזרים קמח על גבי ומבשלים על תנור מעל 2 מבערים להגדיר לחום בינוני, לטאטא, במשך 2 או 3 דקות.
יוצקים מרק ותערובות חמוציות ומביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן. להפחית חום; מבשלים במשך 15 דקות. מסננים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
לגלף הודו ולמקם על מגש. תעביר רוטב בצד.