טימין ותבלינים-שפשף בשר בקר צלוי Tenderloin au Jus
טימין ותבלינים רוסטביף Tenderloin au Jus הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני רוטב. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, שאלוט, טחון כלמשטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פלפל שחור Spice - שפשף בשר טנדרלוין, Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin, ו Spice-שפשף בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפיות קורנית, מלח, פלפל, וכלספיס בקערה קטנה. לשפשף תערובת באופן שווה על כל הצדדים של בשר בקר. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ולקרר 24 שעות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
להעביר בשר בקר מתלה קלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה.
אופים ב 400 במשך 26 דקות או עד מדחום רושם 135 או מידה רצויה של doneness.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
יוצקים ברנדי למחבת צלייה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; להפריש.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת מעיל עם ספריי בישול.
להוסיף בצלצלים למחבת; לבשל 4 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת ברנדי, מרק, ונותר 1 כפית טימין למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; מבשלים עד מופחת 1 כוס (כ 4 דקות).
יין הערה: tenderloin רוסטביף קלאסי הוא התאמה מושלמת עבור קברנה סוביניון. יש Cabernet מבנה מלכותי טעם עמוק, עשיר, שיקוף כל tenderloin יש להציע. נסה את אחד הקברנטים המפוארים, הרכים והעשירים ביותר של עמק נאפה: שייפר נקודה אחת מחוז הקפיצה של סטאג קברנה סוביניון 2004 ($65). -- קארן מקניל .