טיפים של טיפאני לסלמון בגריל
טיפים של טיפאני סלמון בגריל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. אם יש לך גזר גפרורים, ג'ינג'ר, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מצוין. מתכונים דומים: כוסות טיפאני, טיפאני ושות'. עוגיות Bonbon, ו סלט תרד יווני עם טיפים לתרנגול הודו בגריל.
הוראות
מחממים גריל בינוני גבוה או תנור ל 450 מעלות F.
מערבבים רוטב טריאקי, דבש, חומץ אורז, זנגביל טחון, שמן שומשום ופתיתי פלפל אדום בקערה קטנה; להפריש.
מניחים גיליון של ריינולדס Wrap® נייר אלומיניום שאינו מקל על הדלפק עם צד לא מקל (משעמם) כלפי מעלה.
מניחים פילה סלמון ו 1/4 של הירקות במרכז לסכל. כף 1 כף תערובת טריאקי מעל פילה.
להעלות צדדים של נייר; לקפל למטה פעמיים. פעמיים לקפל את שני הקצוות של נייר כדי לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים. חזור לעשות ארבע מנות. מילואים הנותרים תערובת טריאקי לשרת עם סלמון.
מניחים מנות על תבנית אפייה עם צדדים 1 אינץ ' כדי להעביר לגריל או לאפות בתנור.
גריל 8 עד 10 דקות בגריל מכוסה או לאפות 15 עד 20 דקות או עד סלמון הוא doneness הרצוי. אם צליה, להשתמש מלקחיים או כפפות תנור להחליק מנות חמות בחזרה למחבת ותחבורה. לפתוח מנות בזהירות על ידי חיתוך לאורך קפלים העליון עם סכין חדה, המאפשר קיטור לברוח.
מגישים עם אורז מבושל חם, drizzled עם רוטב טריאקי שנותר אם תרצה.