טלה בגריל עם פסטו בטעם אגוז-מנטה
טלה בגריל עם פסטו בטעם אגוז-מנטה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עלי נענע, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו טלה בגריל עם פסטו בטעם אגוז-מנטה, צלעות כבש בגריל עם פסטו מנטה, ו שום בגריל ונענע פסטו ממולא רגל כבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה; להפוך כבש מעיל עם שמן.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הבישול.
מערבבים תחילה 5 מרכיבים במעבד כדי מחית גס, מדי פעם מגרד את הצדדים של המעבד.
מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
העברה לקערה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מחממים מחבת גדולה או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים צלעות כבש עם תערובת רוזמרין-שום. מבשלים עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
העברה לצלחות; למעלה עם פסטו.