אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, טלה עם זיתים: Agnello alle Olive עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ מלימון, כנפי עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים:פסטה עם רוטב זית שחור: Stringozzi Alle Olive , שוקי טלה עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , וצלעות טלה בגריל (agnello A Scottadito) .
מחממים את שמן הזית על אש גבוהה בתנור הולנדי ומוסיפים את הבשר שיצרוב מכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מרטיבים במיץ הלימון ו-1/2 כוס ציר. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.