המתכון טלה קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מלח, הל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, טלה קארי, ו טלה קארי.
הוראות
1
מחממים את השמן ואת החמאה בסיר גדול, ומטגנים את שיני החלב, הל, מקלות קינמון, עלי דפנה ופלפלים עד שהם מתחילים לקפוץ (מעל בינוני לחום גבוה), צריך לקחת דקה בערך.הבא להוסיף את הדבק שום ג ' ינג ' ר ואת הבצל ומטגנים עד רך וזהב (להוסיף קצת מים אם התערובת נדבקת לבסיס).הבא להוסיף את אבקת כורכום, אבקת צ ' ילי, אבקת כוסברה, אבקת כמון ומלח ומטגנים לעוד 5-10 דקות הוספת מעט מים במידת הצורך (יש לזכור תבלינים לשרוף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כורכום
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון טחון
הדבק ג ' ינג ' ר
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כפית מלח היקורי מעושן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את היוגורט המוכה ומערבבים אותו ביסודיות במשך 2 דקות ולאחר מכן מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 5 דקות.עכשיו מוסיפים את חתיכות הבשר ומערבבים היטב מוודא שהבשר מצופה בתערובת הקארי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל לבן, חתוך לקוביות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מוסיף במים מספיק כדי לכסות את הטלה (על 1/2 ליטר) נותן לו מערבבים טוב שוב ועכשיו להפחית את החום נמוך ולתת זה להתבשל בעדינות עם המכסה על 1 1/2 שעות.עכשיו מוסיפים את אבקת garam masala ומבשלים עוד 30 דקות עד שהרוטב התעבה.מערבבים את עלי כוסברה קצוצים ולהסיר מהחום.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.