טמאל דולצ'ה
טמאל דולצ'ה דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 305 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו גבינת אסדרו, גרעיני תירס, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מילקשייק דולצ'ה דה לצ'ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ' ה דה לצ'ה), פאן דולצ'ה, ו רום דולצ'ה דה לצ' ה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בסיר גדול מרתיחים לאט את הסירופ, כוכב אניס, ציפורן, תפוז ומקל קינמון. מבשלים את התערובת במשך 5 דקות. מסננים את התערובת למסה הרינה, מערבבים לשילוב וזורקים את התבלינים והפירות המסוננים.
מוסיפים לתערובת המסה את התירס, הצנוברים, צימוקים הסולטנה, גבינת האסדרו וחתיכות הבננה.
להפשיר חבילה של עלי בננה על ידי הנחת העלים האטומים עדיין במחבת רדודה של מים חמים, עד להפשרה. פתח את החבילה ושטוף עלים במים קרירים ואז חתוך לחתיכות בגודל 8 אינץ'. הרכיבו את הטמאלים על ידי הנחת 4 גרם מהתערובת במרכז כל עלה בננה. ולקפל בצדדים כדי ליצור חבילה.
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.