טמל פאי אני
פשטידת טמל, אני אולי המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 437 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, תירס מוקרם, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., טמל פאי אני, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, לבשל בשר, בצל ושום עד הסוף.
מוסיפים עגבניות ותירס מוקרם.
מוסיפים חלב, זיתים, ביצים וקמח תירס. מביאים לרתיחה.
יוצקים לתוך מנה משומנת 2 ליטר.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות.
שים את הגבינה על גבי במשך 5 הדקות האחרונות של אפייה.