טקילה אפרסקים
אפרסקים טקילה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 488 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם tequilan anejo, אפרסקים, מיץ אננסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו סמאש טקילה-קוקטייל טקילה ודובדבנים תוצרת בית, קוקטייל טקילה: טקילה פיקנטית אפרסק חמוץ, ו כלבלב בטן ואפרסקים {פנקייק חמאה חום עם אפרסקים מזוגגים} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את מיץ האננס ודבש בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות.
מוסיפים את הטקילה וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. כבה את החימום והנח בצד.
בינתיים, להכין ברביקיו או מחבת גריל בינוני גבוה.
מורחים את החמאה על כל חצי אפרסק וגריל, שטוח הצדדים למטה, עד התחמם, כ 4 דקות.
מוסיף את האפרסקים בגריל לסירופ הטקילה ולתת לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
מגישים את האפרסקים עם יוגורט קפוא וטפטוף עם סירופ טקילה.
הערה של קוק: האפרסקים יכולים לעמוד בסירופ, מכוסה, עד 2 שעות בטמפרטורת החדר.