טקילה סנרייז מרמלדה עם כתום ורימון
טקילה סנרייז מרמלדה עם כתום ורימון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 72 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לכם חמאה, טקילה, מים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טקילה סנרייז קלמנטינה תפוזים מרמלדה עם חמוציות, זריחת טקילה עם רימון טרי, ו טקילה ספריצר כתומה רימונים ודם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. ודא הצנצנות שלך ועפעפיים מעוקרים ומוכנים ללכת.
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות מהתפוזים.
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
הסר את הקליפות הנותרות מהתפוזים. עטפו את הקליפות בבד גבינה, אבטחו בחוט קצבים, והוסיפו לעציץ.
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים בין הדופן למקטעים נקיים, כדי לוודא לעבוד על קערה כדי לתפוס כל מיץ בריחה. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. (ראה הוראות וידאו כאן). דופק את התפוזים במזון לקצוץ את המקטעים לחתיכות גסות שהם על 1/2 אינץ ' לרוחב, 2 עד 3 פולסים קצרים.
מוסיפים את התפוזים לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח התפוזים ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם מיץ הרימון.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, להסיר את התיק של קליפות מן הסיר בעדינות לסחוט את המיץ מן התיק. לא לסחוט אותו לחלוטין, אשר יגרום מרמלדה מריר - פשוט לשחרר כל רופף, מיץ עודף נספג על ידי הקליפות ולאחר מכן להשליך את התיק.
מוסיפים טקילה, סוכר, חמאה ומלח לסיר, מערבבים היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים במשך 30 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלשרוף.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.