טראפלס שוקולד קרמל בוטנים
טראפלס בוטנים קרמל שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם שוקולד מריר, מלח שולחן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טראפלס שוקולד עם חמאת בוטנים וקרמל מומלחים, 5 מרכיבים מלח קרמל חמאת בוטנים טראפלס, ו טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסוכר בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב רק עד הסוכר נמס. המשך לבשל, מתערבל במחבת לעתים קרובות, עד הסוכר הוא קרמל זהוב כהה.
הסר את המחבת מן החום בזהירות לשפוך את הקרם. להחזיר את המחבת לחום ומבשלים, ערבוב, עד הקרמל התמוסס.
הסר את המחבת מהחום, ובעוד חם, מערבבים בשוקולד, חמאת בוטנים, מלח ווניל.
בואו לעמוד במשך כ 5 דקות או עד שוקולד וחמאת בוטנים מומסים.
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים עד חברה, כ 2 שעות.
השתמש בכפית קטנה כדי לגרוף את הכמהין וליצור כדורים 1 אינץ'.
מגלגלים את הכמהין בבוטנים ומעבירים למגש מכוסה בנייר שעווה. להירגע עד המשרד, על 1 שעה. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.