טרטר סלמון
טרטר סלמון הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, צלפים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), טרטר סלמון, ו טרטר סלמון זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 3 אינץ טבעת עובש
מערבבים את הסלמון, צלפים, כוסברה, דיז 'ון, שמן זית, פירה צ' יפוטלה ובצלונים בקערה בינונית, ומתבלים במלח ופלפל שחור. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
לשפשף את פרוסות באגט עם כמון, טפטוף עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. גריל עד קלוי מעט חרוך.
מלא את עובש הטבעת עם טרטר, ולאחר מכן להסיר את התבנית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.