טרי Tagliatelle עם הנבט ברוקולי ורוטב גבינה נוטף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle טרי עם נבטת ברוקולי ורוטב גבינה נוטף. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים, קצות קורנית, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Tagliatelle עם נבט סגול ברוקולי, אנשובי פקורינו, Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, ו סרטנים, הנבטה ברוקולי ואורז בסמטי (מתכונים דומים).
הוראות
אתה יכול לקנות tagliatelle מוכן או טרי, אבל זו דרך מהירה באמת לעשות משלך.
לפצח את הביצים לתוך מעבד מזון ולהוסיף את הקמח. השתין אותו ולהקשיב לקול משתנה לטרטר-זה אומר הבצק מגיע יחד יפה. כבה את הכוח ובדוק את העקביות על ידי צביטת הבצק. אם זה קצת דביק להוסיף קצת יותר קמח ודופק שוב.
להטות את תערובת הבצק על משטח מקומח ולעצב אותו לכדור באמצעות הידיים. תן לו ללוש קצת עד חלקה, ולאחר מכן לחלק את הבצק שלך ל 4 חלקים שווים. התחל על ההגדרה העבה ביותר של מכונת הפסטה שלך ולהפעיל את החלק הראשון של בצק דרך 4 או 5 פעמים, הזזת הגלילים קרוב יותר בכל פעם עד הפסטה היא משיי, חלקה ועבה כמו תקליטור. קמח גיליון סיים שלך בנדיבות, ולאחר מכן לקפל אותו ולחתוך על פני לרצועות 1/2 אינץ'. אסוף את כל החתיכות יחד וזרוק אותם דרך האצבעות שלך, עם קצת קמח, כדי לפתוח אותם ולעשות ערימת tagliatelle שלך.
מניחים לצד 1 וחוזרים עם שאר הבצק.
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. בקערה גדולה מספיק כדי לנוח על גבי המחבת, לשים קרם פרש שלך, פונטינה או גבינה אחרת נמסה פרמזן שלך עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מניחים את הקערה על המחבת עבור הגבינות להמס לאט. זה לא ייקח הרבה זמן. בינתיים, לקצץ את כל הקצוות יבשים את הברוקולי, ואז דק לחתוך את הגבעולים באלכסון ולהשאיר את כל הפרחים (חיתוך כל אלה גדולים בחצי).
בשלב זה רוטב הגבינה צריך להיות יפה ונוזלי, אז להסיר את הקערה מעל המחבת ושחרר את הפסטה וברוקולי לתוך המים הרותחים. מרתיחים קשה במשך 2 עד 3 דקות, עד הפסטה הוא רק מבושל דרך. שוט את 2 חלמונים ביצה ואת marjoram, או עלים אחרים שנבחרו עשב, לתוך הרוטב.
מסננים את הפסטה והברוקולי, שומרים מעט ממי הבישול, וזורקים אותם במהירות עם הרוטב-החום מהפסטה יספיק כדי לבשל את הביצים. אם הרוטב הוא קצת עבה, להוסיף כמה כתמים של מי בישול כדי להפוך אותו משיי רופף. טעם ועונה, במידת צורך.
מגישים מהר ככל שאתה יכול, עם כמה פרמזן נוסף זרועים מעל ורסס של שמן זית כתית אקסטרה. גדול!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"