קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

טרי Tagliatelle עם הנבט ברוקולי ורוטב גבינה נוטף

טרי Tagliatelle עם הנבט ברוקולי ורוטב גבינה נוטף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle טרי עם נבטת ברוקולי ורוטב גבינה נוטף. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים, קצות קורנית, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Tagliatelle עם נבט סגול ברוקולי, אנשובי פקורינו, Orecchiette עם אנשובי & סגול הנבטה ברוקולי, ו סרטנים, הנבטה ברוקולי ואורז בסמטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אתה יכול לקנות tagliatelle מוכן או טרי, אבל זו דרך מהירה באמת לעשות משלך.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
2
לפצח את הביצים לתוך מעבד מזון ולהוסיף את הקמח. השתין אותו ולהקשיב לקול משתנה לטרטר-זה אומר הבצק מגיע יחד יפה. כבה את הכוח ובדוק את העקביות על ידי צביטת הבצק. אם זה קצת דביק להוסיף קצת יותר קמח ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
להטות את תערובת הבצק על משטח מקומח ולעצב אותו לכדור באמצעות הידיים. תן לו ללוש קצת עד חלקה, ולאחר מכן לחלק את הבצק שלך ל 4 חלקים שווים. התחל על ההגדרה העבה ביותר של מכונת הפסטה שלך ולהפעיל את החלק הראשון של בצק דרך 4 או 5 פעמים, הזזת הגלילים קרוב יותר בכל פעם עד הפסטה היא משיי, חלקה ועבה כמו תקליטור. קמח גיליון סיים שלך בנדיבות, ולאחר מכן לקפל אותו ולחתוך על פני לרצועות 1/2 אינץ'. אסוף את כל החתיכות יחד וזרוק אותם דרך האצבעות שלך, עם קצת קמח, כדי לפתוח אותם ולעשות ערימת tagliatelle שלך.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
4
מניחים לצד 1 וחוזרים עם שאר הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה. בקערה גדולה מספיק כדי לנוח על גבי המחבת, לשים קרם פרש שלך, פונטינה או גבינה אחרת נמסה פרמזן שלך עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
נמס גבינהנמס גבינה
קרם פרשקרם פרש
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מניחים את הקערה על המחבת עבור הגבינות להמס לאט. זה לא ייקח הרבה זמן. בינתיים, לקצץ את כל הקצוות יבשים את הברוקולי, ואז דק לחתוך את הגבעולים באלכסון ולהשאיר את כל הפרחים (חיתוך כל אלה גדולים בחצי).
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
בשלב זה רוטב הגבינה צריך להיות יפה ונוזלי, אז להסיר את הקערה מעל המחבת ושחרר את הפסטה וברוקולי לתוך המים הרותחים. מרתיחים קשה במשך 2 עד 3 דקות, עד הפסטה הוא רק מבושל דרך. שוט את 2 חלמונים ביצה ואת marjoram, או עלים אחרים שנבחרו עשב, לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ברוקוליברוקולי
מרז ' ורםמרז ' ורם
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מסננים את הפסטה והברוקולי, שומרים מעט ממי הבישול, וזורקים אותם במהירות עם הרוטב-החום מהפסטה יספיק כדי לבשל את הביצים. אם הרוטב הוא קצת עבה, להוסיף כמה כתמים של מי בישול כדי להפוך אותו משיי רופף. טעם ועונה, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ביצהביצה
9
מגישים מהר ככל שאתה יכול, עם כמה פרמזן נוסף זרועים מעל ורסס של שמן זית כתית אקסטרה. גדול!
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פרמזןפרמזן
10
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"