קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טרי תאנה אגוזי לוז טארט

טרי תאנה אגוזי לוז טארט
תאנים טריות ועוגת אגוזים יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות נסו טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז, עוגת שוקולד אגוזים, ו טארט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולהגדיל את החום ל 375 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב אגוזי לוז, הן סוכרים, והמלח. דופק עד התערובת חולית ואין חתיכות גדולות של אגוזים עזבו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הביצים, החמאה, Frangelico, ווניל ודופק עד הביצים חלקות אבל נתחי חמאה עדיין גלויים, על 15-20 פעימות קצרות. לגרד את הצדדים של מעבד מזון דופק נוסף 5 פעמים. לגרד את התערובת לתוך קליפת טארט מקורר. סדר את התאנים לחתוך בצד למעלה על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
אופים את הטארט במשך 20 דקות ב 191°, ולאחר מכן לסובב את הטארט 90 מעלות על המדף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל325 ואופים עד התאנים מתחילים בועה caramelize ואת המילוי הופך חום זהוב בכל רחבי, כ 45 דקות נוספות, מפנה שוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®