קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טרי תאנה אגוזי לוז טארט

טרי תאנה אגוזי לוז טארט
תאנים טריות ועוגת אגוזים יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות נסו טארט כתום טרי עם קרום אגוזי לוז, עוגת שוקולד אגוזים, ו טארט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 350 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולהגדיל את החום ל 375 ° F. בקערה של מעבד מזון, לשלב אגוזי לוז, הן סוכרים, והמלח. דופק עד התערובת חולית ואין חתיכות גדולות של אגוזים עזבו.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הביצים, החמאה, Frangelico, ווניל ודופק עד הביצים חלקות אבל נתחי חמאה עדיין גלויים, על 15-20 פעימות קצרות. לגרד את הצדדים של מעבד מזון דופק נוסף 5 פעמים. לגרד את התערובת לתוך קליפת טארט מקורר. סדר את התאנים לחתוך בצד למעלה על גבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
אופים את הטארט במשך 20 דקות ב 191°, ולאחר מכן לסובב את הטארט 90 מעלות על המדף. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל325 ואופים עד התאנים מתחילים בועה caramelize ואת המילוי הופך חום זהוב בכל רחבי, כ 45 דקות נוספות, מפנה שוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)