טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן
טריאקי ירקות מוקפץ עם אטריות ראמן עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 158 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גושי תירס, נבטי שעועית, פי.קיי. ג'י. כל טעם תערובת מרק אטריות ראמן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ, מקפיץ אטריות קישואים (קל + Paleo), ו בשר בקר עם ברוקולי טריאקי ואטריות ראמן.
הוראות
עלי בוק צ ' וי נפרדים מגבעולים.
חותכים עלים לחתיכות 2 אינץ; לחתוך גבעולים לפרוסות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים גזר, פלפל וגבעולי בוק צ ' וי; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
להוסיף מים; להגביר את החום גבוה. לשבור אטריות לחתיכות קטנות; להוסיף למים. השליכו מנות תיבול מתערובת מרק או מילואים לשימוש אחר. כיסוי; לבשל 3 דקות.
מוסיפים עלי בוק צ ' וי, נבטי שעועית ותירס. מערבבים ב baste teriyaki וזיגוג. מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד ירקות הם פריך רך תערובת מחוממת היטב.