טרין חם של נקניק, פלפלים, פולנטה ומוצרלה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טרין חם של נקניק, פלפלים, Polentan ו מוצרלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך, נקניק, מוצרלה ובזיליקום ממולאים פלפלים, ו פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה.
הוראות
ציוד מיוחד: 1 עובש טרין, 12 אינץ 'ארוך על ידי 4 אינץ' רחב על ידי 4 אינץ ' עמוק
קרמבל את הנקניק המבושל כדי להידמות פירורי לחם מחוספסים. תניח בצד.
במחבת סאוט בינונית, מחממים את שמן הזית. מטגנים בעדינות את כל שיני השום עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מוסיף את הפלפלים ו לטגן עד רך, אבל לא השחמה, על 7 עד 8 דקות יותר.
הסר מהחום. להפריד ולתת מגניב.
תביא את המוצרלה לטמפרטורת החדר.
מניחים את הנקניקיות, פלפלים, שום ומוצרלה סביב קרש חיתוך, הכל בקערות נפרדות.
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים את המלח והסוכר. מוסיפים לאט את קמח התירס למים הרותחים בנחל דק, מטאטאים ברציפות. חום נמוך יותר ומבשלים עד פולנטה דומה למרקם של דגנים חמים.
נע במהירות, לשפוך את הפולנטה לתוך עובש טרין על 3/4 אינץ ' מלמעלה.
מפזרים את כל הנקניקיות המתפוררות על הפולנטה. מכסים את הנקניק עם כ 1-1/2 כוסות פולנטה חמה. באמצעות מרית, לשטח להחליק את הפולנטה כדי ליצור משטח שטוח. לאחר מכן, שכבה את הפלפלים ואת שיני השום. חזור עם שכבה נוספת של 1-1 / 2 כוסות פולנטה חמה מעל הפלפלים. זכור להחליק ולשטח את שכבת פולנטה כדי להפוך משטח שטוח נחמד כל הדרך עד הקצוות.
להניח את המוצרלה על הפולנטה (אבל לא להביא את המוצרלה לקצוות).
יוצקים עוד שכבה של פולנטה חמה על המוצרלה כדי למלא את הטרין. להחליק את השכבה העליונה כל הדרך עד הקצוות. יכול להיות שנשאר על פולנטה.
כדי לשרת, הפוך את הטרין מעל קרש חיתוך. זה אמור לצאת די בקלות. חותכים את הקרום כפי שאתה היה פרוסת לחם, על 3/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הפרוסה שטוחה על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
מפזרים גבינה מגוררת ומגישים מיד.