קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

טרין חם של נקניק, פלפלים, פולנטה ומוצרלה

טרין חם של נקניק, פלפלים, פולנטה ומוצרלה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טרין חם של נקניק, פלפלים, Polentan ו מוצרלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך, נקניק, מוצרלה ובזיליקום ממולאים פלפלים, ו פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 עובש טרין, 12 אינץ 'ארוך על ידי 4 אינץ' רחב על ידי 4 אינץ ' עמוק
2
קרמבל את הנקניק המבושל כדי להידמות פירורי לחם מחוספסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
במחבת סאוט בינונית, מחממים את שמן הזית. מטגנים בעדינות את כל שיני השום עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הפלפלים ו לטגן עד רך, אבל לא השחמה, על 7 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
הסר מהחום. להפריד ולתת מגניב.
6
תביא את המוצרלה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
7
מניחים את הנקניקיות, פלפלים, שום ומוצרלה סביב קרש חיתוך, הכל בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים את המלח והסוכר. מוסיפים לאט את קמח התירס למים הרותחים בנחל דק, מטאטאים ברציפות. חום נמוך יותר ומבשלים עד פולנטה דומה למרקם של דגנים חמים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
נע במהירות, לשפוך את הפולנטה לתוך עובש טרין על 3/4 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
מפזרים את כל הנקניקיות המתפוררות על הפולנטה. מכסים את הנקניק עם כ 1-1/2 כוסות פולנטה חמה. באמצעות מרית, לשטח להחליק את הפולנטה כדי ליצור משטח שטוח. לאחר מכן, שכבה את הפלפלים ואת שיני השום. חזור עם שכבה נוספת של 1-1 / 2 כוסות פולנטה חמה מעל הפלפלים. זכור להחליק ולשטח את שכבת פולנטה כדי להפוך משטח שטוח נחמד כל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
להניח את המוצרלה על הפולנטה (אבל לא להביא את המוצרלה לקצוות).
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
13
יוצקים עוד שכבה של פולנטה חמה על המוצרלה כדי למלא את הטרין. להחליק את השכבה העליונה כל הדרך עד הקצוות. יכול להיות שנשאר על פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
14
צ ' יל טרין הלילה.
15
כדי לשרת, הפוך את הטרין מעל קרש חיתוך. זה אמור לצאת די בקלות. חותכים את הקרום כפי שאתה היה פרוסת לחם, על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
מניחים את הפרוסה שטוחה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
17
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
18
מפזרים גבינה מגוררת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל