קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

טרין חם של נקניק, פלפלים, פולנטה ומוצרלה

טרין חם של נקניק, פלפלים, פולנטה ומוצרלה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טרין חם של נקניק, פלפלים, Polentan ו מוצרלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק ופלפלים עם פולנטה פריך, נקניק, מוצרלה ובזיליקום ממולאים פלפלים, ו פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 עובש טרין, 12 אינץ 'ארוך על ידי 4 אינץ' רחב על ידי 4 אינץ ' עמוק
2
קרמבל את הנקניק המבושל כדי להידמות פירורי לחם מחוספסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
במחבת סאוט בינונית, מחממים את שמן הזית. מטגנים בעדינות את כל שיני השום עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הפלפלים ו לטגן עד רך, אבל לא השחמה, על 7 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
5
הסר מהחום. להפריד ולתת מגניב.
6
תביא את המוצרלה לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
7
מניחים את הנקניקיות, פלפלים, שום ומוצרלה סביב קרש חיתוך, הכל בקערות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים את המלח והסוכר. מוסיפים לאט את קמח התירס למים הרותחים בנחל דק, מטאטאים ברציפות. חום נמוך יותר ומבשלים עד פולנטה דומה למרקם של דגנים חמים.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמיםדגנים חמים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
נע במהירות, לשפוך את הפולנטה לתוך עובש טרין על 3/4 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
מפזרים את כל הנקניקיות המתפוררות על הפולנטה. מכסים את הנקניק עם כ 1-1/2 כוסות פולנטה חמה. באמצעות מרית, לשטח להחליק את הפולנטה כדי ליצור משטח שטוח. לאחר מכן, שכבה את הפלפלים ואת שיני השום. חזור עם שכבה נוספת של 1-1 / 2 כוסות פולנטה חמה מעל הפלפלים. זכור להחליק ולשטח את שכבת פולנטה כדי להפוך משטח שטוח נחמד כל הדרך עד הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
להניח את המוצרלה על הפולנטה (אבל לא להביא את המוצרלה לקצוות).
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
13
יוצקים עוד שכבה של פולנטה חמה על המוצרלה כדי למלא את הטרין. להחליק את השכבה העליונה כל הדרך עד הקצוות. יכול להיות שנשאר על פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
14
צ ' יל טרין הלילה.
15
כדי לשרת, הפוך את הטרין מעל קרש חיתוך. זה אמור לצאת די בקלות. חותכים את הקרום כפי שאתה היה פרוסת לחם, על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
מניחים את הפרוסה שטוחה על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
17
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
מפזרים גבינה מגוררת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'