טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שן שום, שמנת כבדה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת קציץ ירקות מלוחה (טרין), אגוזי לוז, קישואים וטרין גזר, ו פודינג תירס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים.בינתיים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
למסיבות
2
מוסיפים את הגזר ו 1/2 כפית מלח ועונה עם פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר 1/2 כוס הגזר לקערה קטנה ולהעביר את הגזרים הנותרים לבלנדר, משאיר כל עודף מים במחבת; מניחים את שניהם בצד. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
8 (U-12) שרימפס
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץ
אגוז מוסקט טחון או
3
מניחים 1 כוס הקרם והביצה בבלנדר עם הגזרים ומתמזגים עד חלקה, כ -30 שניות. באופן שווה לחלק את תערובת גזר שמנת בין 6 (1/2-ליטר) מזג-צנצנות זכוכית. מחלקים את שמורות 1/2 כוס גזר בין צנצנות. רווח שווה את הצנצנות בתבנית זכוכית 13 על 9 אינץ'.להיזהר לא לקבל מים בתוך צנצנות, להוסיף מספיק מים רותחים לתבנית האפייה, כך שהוא מגיע רק בעבר תערובת הגזר בצנצנות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומעבירים אותה בזהירות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8 חבלי שוש טוויסט שחור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
למסיבות
4
אופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 25 דקות. בינתיים, תטגן את הכרישה והקישואים ותבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עדשים
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
5
מחממים את שמן הזית במחבת שמורה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך-מכרז והכרישה הם התרככו לחלוטין, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(ומנות בלבד)
8
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
9
מניחים את העדשים, עלה דפנה, ושום בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העדשים עדיין קצת קשה במרכז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של המלח הנמדד, מערבבים לשלב, וממשיכים להתבשל עד העדשים הם רק מכרז, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
11
לנקז דרך מסננת בסדר רשת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
הסר את שן השום ואת עלה דפנה ולהעביר את העדשים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
13
מוסיפים את chèvre ואת 2 כפות הנותרים של שמנת ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.כאשר פודינג הגזר מוכן, בזהירות להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט, על 10 minutes.To להרכיב את terrines, לחלק את כל תערובת עדשים-chèvre על פודינג גזר, באמצעות קצות האצבעות שלך כדי להחליק אותו בעדינות לתוך שכבה אפילו. מחלקים את כל תערובת כרישה-קישואים על תערובת עדשים-chèvre.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
עדשים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
14
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, או לתת את terrines להתקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה, ומקרר עד 3 ימים.