טריפל S צלוי בשר חזיר מותן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך בשר חזיר צלוי, חזרת, מלח סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בשר חזיר צלוי, בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל, ו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חתך עמוק לאורך צלי ירך החזיר.מבפנים של הצלי, לחתוך עוד חריץ לתוך כל חצי של הצלי. תערובת התפוחים תהיה ממולא לתוך שלושת הכיסים האלה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
מערבבים את החומרים למילוי תפוחים.דחוף את התפוח לתוך הכיסים בתוך הצלי.לקשור את הצלי בחזרה יחד באמצעות חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
מערבבים את החומרים עבור לשפשף.לשפשף את בשר החזיר כולו עם תערובת לשפשף.לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות או יותר.גריל הצלי באמצעות השיטה העקיפה. אני משתמש רגיל ובר גריל עם הגחלים נערמו בצד אחד ואת בשר החזיר מותן מן החום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
פתיתי ירקות
4
מוסיפים שבבי עץ ספוגים לגחלים במהלך הבישול. ירך חזיר גריל במשך 1 1/2-2 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 145 מעלות כפי שנמדד על ידי מדחום בישול.אפשר חלציים לנוח 5-10 דקות לפני חיתוך.