טריפל פטל אפוי ודברי אפוי עם דרמבואי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו לעשות עוגת פטל אפוי & bramble עם Drambuie בבית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 665 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצים, דובדבן סוכר, ויסקי דרמבוי, גרידת תפוזים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל.
הוראות
יום קודם לכן, מחממים את התנור לתנור מאוורר 140c / קונבנציונאלי 160c / גז
להטות את פטל מעל הבסיס של צלחת גדולה עמוקה, ovenproof. לחץ למטה בקלילות עם החלק האחורי של כף כדי לשחרר כמה מיצי ברי.
מכסים את הפטל עם פרוסות העוגה, ולאחר מכן כפית על Drambuie ומיץ תפוזים. השאר להשרות במשך 10 דקות.
לטאטא יחד 600 מ " ל של שמנת כפולה עם ביצים, סוכר, גרידת תפוזים תמצית וניל או תמצית.
מורחים את הריבה על הספוג כדי לכסות לחלוטין ואז לאט לשפוך על תערובת פודינג.
לשבת את המנה בדיל צלייה עם מספיק מים חמים לבוא לפחות 5 ס " מ את הצדדים.
אופים במשך 1 שעה-1 שעה 10 דקות, או יותר בהתאם לגובה ורוחב המנה. הפודינג צריך להיות מסודר עם קצת התנודדות. השאר להתקרר ואז לכסות עם סרט נצמד ולשמור לילה במקרר.
כדי לשרת, מקציפים את הקרם הנותר עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו, ואז כפית אותו מעל פודינג. לפזר את הפטל ואת לחם קלוי ולסיים עם אבק של סוכר זיגוג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "