מתכון זה מ טעם הבית דורש פרחי ברוקולי, סאקה, ג'ינג'ר טחון ובצל ירוק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. עוף יאקיטורי, עוף יאקיטורי, ו עוף יאקיטורי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס רוטב סויה, מרק, דבש, אבקת שום וג ' ינג ' ר.
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מסננים עוף וברוקולי; להשליך מרינדה. על שמונה מתכת או שיפודי עץ ספוג, לסירוגין חוט עוף ברוקולי. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהאש במשך 5-7 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, הופך פעם אחת.
סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור יאקיטורי. סאקסי היא בחירה ברורה בכל הנוגע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אתה יכול לבחור בסוביניון בלאן או ריזלינג. מומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, הערות עשבוניות ורמז של קסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.