קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות50
מגזין

יבש שפשף עין צלע עם רוטב פטריות

יבש שפשף עין צלע עם רוטב פטריות
יבש שפשף עין צלע עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 128 גרם של שומן, וסך הכל 1632 קלוריות. אם יש לך עלי מרווה, קמצוץ סוכר חום נדיב, צובט נדיב מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, כמון - שפשף עוף עם רוטב גוואקמולי, ו דיז'ון-חזיר שפשף עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. השתמש באצבעות שלך כדי לוודא כי כל החומרים מופצים באופן שווה. לשפשף את החלק החיצוני של כל סטייק בנדיבות עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בוא נשב כמה דקות.
3
מחממים מחבת סאוט או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תשמן מעט את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
5
מניחים את הסטייקים במחבת חמה מאוד ולקבל צרוב טוב משני הצדדים. מבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר את הסטייק מהמחבת ולתת לנוח במקום חם במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מסננים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השאלוט ומביאים את המחבת לחום בינוני ומתבלים במלח. מבשלים את שאלוט במשך 3 עד 4 דקות ומוסיפים את השום. מבשלים את השום ואת שאלוט יחד במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומערבבים את המעיל בשמן. מבשלים את הפטריות עד שהם נראים רכים ונבלים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
4
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
5
מוסיפים את ציפוי העגל. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות; המרקם צריך להיות עבה כמעט כמו רוטב. אם הוא עדיין רזה, תן לו להתבשל עוד כמה דקות עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
רוטברוטב
עגלעגל
6
בדוק את העקביות על ידי ציפוי כף עם הרוטב, להפוך את הכף על ולצייר קו באמצע הכף עם האצבע. אם האצבע שלך משאירה מסלול במורד הכף מבלי לזוז, אז זה מוכן! לטעום ולהתאים את המלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
7
חותכים את הסטייק על הטיה על פני התבואה משאיר כמה עקיצות של בשר על העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
סטייק.סטייק.
בשרבשר
8
מגישים פרוסות ובשר על העצם מעל תפוחי אדמה קריספי מרוסק העליון עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
עצםעצם
בשרבשר
9
מגישים עם גזר מזוגג בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מלא במים קרים. מלח את המים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד רק מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
12
מחממים את שמן הזית במחבת עם צדדים גבוהים על חום גבוה. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הפלפל האדום המרוסק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת לטגן עד תחילת חום. לרסק קלות את תפוחי האדמה ולהפוך אותם לחום את הצד השני. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
14
להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה. תכין קערה של מי קרח מלוחים היטב. חסמו את הגזרים במים הרותחים. כאשר הם מבושלים אבל עדיין יש קצת קראנץ', לצלול אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר מגניב, להשתמש במגבת תה נקי כדי לשפשף את העור את הגזר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
גזרגזר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
סירסיר
15
למחבת גדולה להוסיף את החמאה, סוכר, מיץ לימון, שום, טימין, קאיין בערך 1/2 כוס מים. להביא את המחבת לחום בינוני, מתערבל מדי פעם. כאשר רוב המים הצטמצמו והתערובת נראית הומוגנית, להסיר את השום ולהוסיף את הגזר ומערבבים עד שהם מצופים. מבשלים עד הגזר מצופה לחלוטין וחם, עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גזרגזר
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חמאהחמאה
שוםשום
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר גמדי, צמרות הוסרו אבל עם קצת ירוק נשאר מחוברגזר גמדי, צמרות הוסרו אבל עם קצת ירוק נשאר מחובר1שתה ברנדי.שתה ברנדי.1צביטהצביטה נדיבה סוכר חוםצביטה נדיבה סוכר חום3(חוֹרֶף)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין1צביטהפלפל קאיין קטןפלפל קאיין קטן6פטריות קרמיני, גבעולים הוסרו, פרוספטריות קרמיני, גבעולים הוסרו, פרוס1צביטהצבטו פלפל אדום מרוסקצבטו פלפל אדום מרוסק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טרייה קצוצה דקעירית טרייה קצוצה דק2עלי מרווה טריים, קצוצים דקעלי מרווה טריים, קצוצים דק3sprigsטימין טרי, עלים נקטפוטימין טרי, עלים נקטפו1ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסקשום, מרוסק1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק1צביטהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1לימון, juicedלימון, juiced1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח כשרמלח כשר2צביטותצובטים נדיבים מלח כשרצובטים נדיבים מלח כשר1WES E אומנויות השפה האנגליתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1צלעסטייק עין עצם-in סטייק עיןסטייק עין עצם-in סטייק עין1קטןשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר עגל דמי-זיגוגבשר עגל דמי-זיגוג3אושר אדום או תפוחי אדמה חדשים אחרים, לחתוך לרבעיםאושר אדום או תפוחי אדמה חדשים אחרים, לחתוך לרבעים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.