יבש שפשף עין צלע עם רוטב פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 128 גרם של שומן, וסך הכל 1632 קלוריות. אם יש לך עלי מרווה, קמצוץ סוכר חום נדיב, צובט נדיב מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, כמון - שפשף עוף עם רוטב גוואקמולי, ו דיז'ון-חזיר שפשף עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. השתמש באצבעות שלך כדי לוודא כי כל החומרים מופצים באופן שווה. לשפשף את החלק החיצוני של כל סטייק בנדיבות עם לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בוא נשב כמה דקות.
3
מחממים מחבת סאוט או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
תשמן מעט את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
5
מניחים את הסטייקים במחבת חמה מאוד ולקבל צרוב טוב משני הצדדים. מבשלים 6 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר את הסטייק מהמחבת ולתת לנוח במקום חם במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מסננים את השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השאלוט ומביאים את המחבת לחום בינוני ומתבלים במלח. מבשלים את שאלוט במשך 3 עד 4 דקות ומוסיפים את השום. מבשלים את השום ואת שאלוט יחד במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומערבבים את המעיל בשמן. מבשלים את הפטריות עד שהם נראים רכים ונבלים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
שמן בישול
4
מוסיפים את הברנדי ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
5
מוסיפים את ציפוי העגל. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות; המרקם צריך להיות עבה כמעט כמו רוטב. אם הוא עדיין רזה, תן לו להתבשל עוד כמה דקות עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
רוטב
עגל
6
בדוק את העקביות על ידי ציפוי כף עם הרוטב, להפוך את הכף על ולצייר קו באמצע הכף עם האצבע. אם האצבע שלך משאירה מסלול במורד הכף מבלי לזוז, אז זה מוכן! לטעום ולהתאים את המלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלח
7
חותכים את הסטייק על הטיה על פני התבואה משאיר כמה עקיצות של בשר על העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם
סטייק.
בשר
8
מגישים פרוסות ובשר על העצם מעל תפוחי אדמה קריספי מרוסק העליון עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תפוח אדמה
עצם
בשר
9
מגישים עם גזר מזוגג בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזר
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר מלא במים קרים. מלח את המים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד רק מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מסננים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
12
מחממים את שמן הזית במחבת עם צדדים גבוהים על חום גבוה. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הפלפל האדום המרוסק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת לטגן עד תחילת חום. לרסק קלות את תפוחי האדמה ולהפוך אותם לחום את הצד השני. מתבלים במלח ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מלח
14
להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה. תכין קערה של מי קרח מלוחים היטב. חסמו את הגזרים במים הרותחים. כאשר הם מבושלים אבל עדיין יש קצת קראנץ', לצלול אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר מגניב, להשתמש במגבת תה נקי כדי לשפשף את העור את הגזר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
מים
גזר
לשפשף תיבול יבש
תה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
קערה
סיר
15
למחבת גדולה להוסיף את החמאה, סוכר, מיץ לימון, שום, טימין, קאיין בערך 1/2 כוס מים. להביא את המחבת לחום בינוני, מתערבל מדי פעם. כאשר רוב המים הצטמצמו והתערובת נראית הומוגנית, להסיר את השום ולהוסיף את הגזר ומערבבים עד שהם מצופים. מבשלים עד הגזר מצופה לחלוטין וחם, עוד 2 עד 3 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.