יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה
אם יש לכם מים, גבינת עיזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: צלוי דלעת & לזניה תרד, לזניה זוקיני (לזניה) - פחמימות נמוכות, ו לזניה 1-2-3 של אמריל (לזניה) לילדים.
הוראות
מחממים את התנור למאוורר 200c/180c / 204° / גז 6, מחליקים בגיליון אפייה כפי שאתה do.To הפוך את מילוי הדלעת: מחממים את השמן והחמאה בצלחת תבשיל רדודה או בדיל צלוי ומטגנים את עלי המרווה על חום עדין במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום טחון למחבת ומטגנים בעדינות רבה לעוד 10 דקות בערך.
מוסיפים את חתיכות הדלעת, הופכים היטב את שמן oniony ולאחר מכן מוסיפים את ורמוט (או יין), המים ועגבניות קצוצות. צולים בתנור מחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול אני נוטה להוסיף לא מעט מלח כאן ולהשאיר להתקרר.עבור רוטב העגבניות: פשוט יוצקים את העגבניות הקצוצות והמים לתוך קנקן גדול או קערה, ומערבבים את הסוכר, מלח ופלפל, מקציפים את כל זה together.To הפוך את שכבת הגבינה: בקערה נפרדת הכה את גבינת העזים, גבינת שמנת, צ ' דר וריקוטה עם הביצים, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל taste.To להרכיב את לזניה, להתחיל על ידי לשים 500ml של רוטב עגבניות קר בתחתית פח קלייה (מדידה כ 36cm x 26cm x 6cm). ואז שכבה עם שליש מגיליונות הלזניה, חופפים אותם היטב. השאר את שאר רוטב העגבניות בצד לעת עתה.
שכבה שלישית של מילוי הדלעת מעל הלזניה, ודולופ על שליש מתערובת הגבינה, משדל עם מרית גומי. זה רגיל לכסות לחלוטין; לחשוב יותר על התפשטות כתמים על. ואז להתחיל שוב עם שכבה של לזניה, ואחריו דלעת, ואז הגבינה. חזור פעם נוספת לזניה, דלעת, ואת האחרון של תערובת הגבינה.
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות הקר, נותנים לו לשקוע ולהיספג בשכבות. חותכים וחותכים את כדורי המוצרלה ונוקדים מעל.מבשלים בתנור, על תבנית האפייה, במשך 1 שעה. לאחר מבושל, להוציא מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15-30 דקות כדי להפוך חיתוך והגשה קלה יותר. (אני אוהב את זה כאשר שלה כבר עומד במשך שעה בערך, יותר מדי.) כפי שאתה חותך וחותך, תבחין בריכת גביני tomatoey רדודה בתחתית הפח; לחם טבול לתוך זה הוא מדהים.
מפזרים את צנוברים קלויים על הלזניה, לחתוך לריבועים כדי לשרת.הפוך קדימה להטות עד 2 ימים קדימה, להפוך את מילוי הדלעת, להשאיר להתקרר ולשמור, מכוסה, במקרר. הפוך את שכבת הגבינה ולשמור, מכוסה, במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.להקפיא מראש טיפ לבשל, מגניב להקפיא את דלעת מבושל עד 1 שבוע. הפשרה בין לילה במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.