קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה
אם יש לכם מים, גבינת עיזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: צלוי דלעת & לזניה תרד, לזניה זוקיני (לזניה) - פחמימות נמוכות, ו לזניה 1-2-3 של אמריל (לזניה) לילדים.

הוראות

1
מחממים את התנור למאוורר 200c/180c / 204° / גז 6, מחליקים בגיליון אפייה כפי שאתה do.To הפוך את מילוי הדלעת: מחממים את השמן והחמאה בצלחת תבשיל רדודה או בדיל צלוי ומטגנים את עלי המרווה על חום עדין במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום טחון למחבת ומטגנים בעדינות רבה לעוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את חתיכות הדלעת, הופכים היטב את שמן oniony ולאחר מכן מוסיפים את ורמוט (או יין), המים ועגבניות קצוצות. צולים בתנור מחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול אני נוטה להוסיף לא מעט מלח כאן ולהשאיר להתקרר.עבור רוטב העגבניות: פשוט יוצקים את העגבניות הקצוצות והמים לתוך קנקן גדול או קערה, ומערבבים את הסוכר, מלח ופלפל, מקציפים את כל זה together.To הפוך את שכבת הגבינה: בקערה נפרדת הכה את גבינת העזים, גבינת שמנת, צ ' דר וריקוטה עם הביצים, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל taste.To להרכיב את לזניה, להתחיל על ידי לשים 500ml של רוטב עגבניות קר בתחתית פח קלייה (מדידה כ 36cm x 26cm x 6cm). ואז שכבה עם שליש מגיליונות הלזניה, חופפים אותם היטב. השאר את שאר רוטב העגבניות בצד לעת עתה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ורמוטורמוט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שכבה שלישית של מילוי הדלעת מעל הלזניה, ודולופ על שליש מתערובת הגבינה, משדל עם מרית גומי. זה רגיל לכסות לחלוטין; לחשוב יותר על התפשטות כתמים על. ואז להתחיל שוב עם שכבה של לזניה, ואחריו דלעת, ואז הגבינה. חזור פעם נוספת לזניה, דלעת, ואת האחרון של תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות הקר, נותנים לו לשקוע ולהיספג בשכבות. חותכים וחותכים את כדורי המוצרלה ונוקדים מעל.מבשלים בתנור, על תבנית האפייה, במשך 1 שעה. לאחר מבושל, להוציא מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15-30 דקות כדי להפוך חיתוך והגשה קלה יותר. (אני אוהב את זה כאשר שלה כבר עומד במשך שעה בערך, יותר מדי.) כפי שאתה חותך וחותך, תבחין בריכת גביני tomatoey רדודה בתחתית הפח; לחם טבול לתוך זה הוא מדהים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים את צנוברים קלויים על הלזניה, לחתוך לריבועים כדי לשרת.הפוך קדימה להטות עד 2 ימים קדימה, להפוך את מילוי הדלעת, להשאיר להתקרר ולשמור, מכוסה, במקרר. הפוך את שכבת הגבינה ולשמור, מכוסה, במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.להקפיא מראש טיפ לבשל, מגניב להקפיא את דלעת מבושל עד 1 שבוע. הפשרה בין לילה במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

מרכיבים

400פלפל האבנרועגבניות קצוץעגבניות קצוץ800פלפל האבנרועגבניות קצוץעגבניות קצוץ250פלפל האבנרוגבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת225פלפל האבנרוגבינת שמנת עם שום ועשבי תיבולגבינת שמנת עם שום ועשבי תיבול3largesביצים אורגניותביצים אורגניות600פלפל האבנרוpacketsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סךpacketsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סך3שיני שום, קלופים וקופיםשיני שום, קלופים וקופים225פלפל האבנרוגבינת עיזים רכה וטריהגבינת עיזים רכה וטריה2כדוריםגבינת מוצרלהגבינת מוצרלה10קצת קישואים קצוציםאגוז מוסקט טרי צורם טובאגוז מוסקט טרי צורם טוב2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2בצל, קלופים וקצוצים דקבצל, קלופים וקצוצים דק10קצת קישואים קצוציםפלפל טחינה טובפלפל טחינה טוב125פלפל האבנרוצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים2kgsדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cmדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cm500פלפל האבנרו1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק8עלי מרווהעלי מרווה10קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי10קצת קישואים קצוצים4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות1גבינת פרמזן מגוררתמלח ים או 1 כפית מלח שולחןמלח ים או 1 כפית מלח שולחן2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה30פלפל האבנרוחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח51 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט או 5 מ ורמוט או 5 מ " ל יין לבן601 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®5001 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®