קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה
אם יש לכם מים, גבינת עיזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: צלוי דלעת & לזניה תרד, לזניה זוקיני (לזניה) - פחמימות נמוכות, ו לזניה 1-2-3 של אמריל (לזניה) לילדים.

הוראות

1
מחממים את התנור למאוורר 200c/180c / 204° / גז 6, מחליקים בגיליון אפייה כפי שאתה do.To הפוך את מילוי הדלעת: מחממים את השמן והחמאה בצלחת תבשיל רדודה או בדיל צלוי ומטגנים את עלי המרווה על חום עדין במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום טחון למחבת ומטגנים בעדינות רבה לעוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את חתיכות הדלעת, הופכים היטב את שמן oniony ולאחר מכן מוסיפים את ורמוט (או יין), המים ועגבניות קצוצות. צולים בתנור מחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול אני נוטה להוסיף לא מעט מלח כאן ולהשאיר להתקרר.עבור רוטב העגבניות: פשוט יוצקים את העגבניות הקצוצות והמים לתוך קנקן גדול או קערה, ומערבבים את הסוכר, מלח ופלפל, מקציפים את כל זה together.To הפוך את שכבת הגבינה: בקערה נפרדת הכה את גבינת העזים, גבינת שמנת, צ ' דר וריקוטה עם הביצים, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל taste.To להרכיב את לזניה, להתחיל על ידי לשים 500ml של רוטב עגבניות קר בתחתית פח קלייה (מדידה כ 36cm x 26cm x 6cm). ואז שכבה עם שליש מגיליונות הלזניה, חופפים אותם היטב. השאר את שאר רוטב העגבניות בצד לעת עתה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אטריות לזניהאטריות לזניה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ורמוטורמוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שכבה שלישית של מילוי הדלעת מעל הלזניה, ודולופ על שליש מתערובת הגבינה, משדל עם מרית גומי. זה רגיל לכסות לחלוטין; לחשוב יותר על התפשטות כתמים על. ואז להתחיל שוב עם שכבה של לזניה, ואחריו דלעת, ואז הגבינה. חזור פעם נוספת לזניה, דלעת, ואת האחרון של תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות הקר, נותנים לו לשקוע ולהיספג בשכבות. חותכים וחותכים את כדורי המוצרלה ונוקדים מעל.מבשלים בתנור, על תבנית האפייה, במשך 1 שעה. לאחר מבושל, להוציא מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15-30 דקות כדי להפוך חיתוך והגשה קלה יותר. (אני אוהב את זה כאשר שלה כבר עומד במשך שעה בערך, יותר מדי.) כפי שאתה חותך וחותך, תבחין בריכת גביני tomatoey רדודה בתחתית הפח; לחם טבול לתוך זה הוא מדהים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את צנוברים קלויים על הלזניה, לחתוך לריבועים כדי לשרת.הפוך קדימה להטות עד 2 ימים קדימה, להפוך את מילוי הדלעת, להשאיר להתקרר ולשמור, מכוסה, במקרר. הפוך את שכבת הגבינה ולשמור, מכוסה, במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.להקפיא מראש טיפ לבשל, מגניב להקפיא את דלעת מבושל עד 1 שבוע. הפשרה בין לילה במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

מרכיבים

400חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קצוץעגבניות קצוץ800חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קצוץעגבניות קצוץ250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת עם שום ועשבי תיבולגבינת שמנת עם שום ועשבי תיבול3largesביצים אורגניותביצים אורגניות600חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'packetsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סךpacketsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סך3שיני שום, קלופים וקופיםשיני שום, קלופים וקופים225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים רכה וטריהגבינת עיזים רכה וטריה2כדוריםגבינת מוצרלהגבינת מוצרלה10שרימפס וורידיםאגוז מוסקט טרי צורם טובאגוז מוסקט טרי צורם טוב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2בצל, קלופים וקצוצים דקבצל, קלופים וקצוצים דק10שרימפס וורידיםפלפל טחינה טובפלפל טחינה טוב125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים2kgsדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cmדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cm500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק8עלי מרווהעלי מרווה10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי10שרימפס וורידיםכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן11 כף אורגנו מיובשמלח ים או 1 כפית מלח שולחןמלח ים או 1 כפית מלח שולחן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח51 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט או 5 מ ורמוט או 5 מ " ל יין לבן601 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת5001 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת