יום הולדת צלי חזיר
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום הולדת. אם יש לכם פלפל, שום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למלח: לסיר גדול, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. פעם לרתיחה, מוסיפים את השום, סירופ אגבה, פתיתי צ ' ילה אדומים, פלפל, ומלח ומכבים את החום. לאחר התקררות קלה, מוסיפים את התערובת למכולה גדולה ומוסיפים 6 כוסות קרח כדי להניב כ -10 כוסות נוזל.
מוסיף את החזיר ואת הצלילה.
מניחים לתוך המקרר במשך כ 2 עד 3 שעות.
הסר ושטוף תחת מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
על קרש חיתוך קבוע (מניחים כמה מגבות נייר לחות מתחתיו כדי למנוע ממנו לנוע), לעמוד את הצלי עם העצמות למעלה ואת המותניים למטה. עם סכין חדה, דקה, לחתוך בזהירות לאורך העצמות, להפריד את העין של ירך מן העצמות, אבל משאיר את המותניים עדיין מחובר על הקרקעית. המשך butterflying ולהתגלגל לאט החוצה, יצירת משטח שטוח גדול עבור פסטו להתפשט בקלות.
עבור מילוי פסטו: בקערה קטנה, לשלב את הפסטו, פתיתי צ ' ילה, שום, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ומפיצים את התערובת באופן שווה על החלק הפנימי של ירך מגולגל. בזהירות לגלגל לגבות.
חותכים חריץ 2 עד 3 אינץ בין העצמות. מסבך את הצלי עם חוט מטבח בין העצמות ומסביב לצלי. זה יעזור לבשל צלוי באופן שווה.
עבור בסיס ירקות קלייה: במחבת קלייה כבדה, גדולה, מוסיפים את הבצל, גזר, גזר לבן, כרוב ניצנים, ושום מרוסק לזרוק לשלב.
מניחים את צלי החזיר קשור על מתלה v מעל הירקות, אוהל עם רדיד אלומיניום חובה כבדה, וצולים בתנור עד הטמפרטורה הפנימית קורא 145 עד 150 מעלות F, 2 1/2 עד 3 שעות. על 3/4 של הדרך בתהליך הבישול להסיר את רדיד, זה יעזור חזיר חום קצת.
הסר מהתנור, אוהל עם לסכל, ולתת לשבת במשך 15 עד 20 דקות לנוח ולבצע מעל בישול עוד 5 עד 10 מעלות F.
מניחים את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 1/2 עד 2 כוסות ציר עוף ומביאים לרתיחה. אפשר להרתיח ולהפחית במשך 5 דקות.
לסיום: מסננים את הירקות ומניחים על מגש הגשה. סיים את הרוטב עם כ 2 כפות חמאה ולהסיר מהחום.
הסר את חוט המטבח לחתוך את החזיר לחתיכות עבה 1 1/2 אינץ'.
מגישים מיד עם ירקות ורוטב מחבת.