קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות8
מגזין

יום המשחק Mac ו-Mex

יום המשחק Mac ו-Mex
משחק יום Mac וmex עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. . אם יש לך מלח, חמאה, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה; מערבבים ב 2 כפות חמאה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
ממיסים 6 כפות הנותרים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא זהב קל וחלק. לאט לאט לטאטא חלב חם לתערובת קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
5
להקציף מלח, פלפל לבן, ואגוז מוסקט לרוטב לבן, להביא לרתיחה, ולהקציף עד חלקה מעובה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר רוטב מחום ומערבבים בהדרגה גבינה בסגנון מקסיקני לרוטב עד נמס ועבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
7
יוצקים רוטב גבינה על מקרוני ומקפלים בעדינות שעועית שחורה, אבוקדו, צ ' ילי ירוק, בצל ירוק וכוסברה לתערובת המקרוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
בצל ירוקבצל ירוק
שעועית שחורהשעועית שחורה
אבוקדואבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מקרונימקרוני
8
העברה לתבנית זכוכית 9x13 אינץ ' אפייה. סלסה כפית על התבשיל במערבולות דקורטיביות או קווים.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מתחיל להשחים והתבשיל מבעבע, 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
תן לתבשיל לנוח כ -10 דקות לפני ההגשה.