יורה אפונה ועוף ברוטב שום
יורה אפונה ועוף ברוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, קורנפלור, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מערבבים עוף במבוק יורה ברוטב שעועית שחורה, Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון, ו אפונה יורה ( מוקפץ אפונה יורה-צ'ינג צ' ו דאו מיו) (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הרצועות של חזה עוף עם עמילן תירס בקערת ערבוב.
מפזרים שמן שומשום ולזרוק עד מעורב באופן שווה.
מחממים את שמן הירקות ב ווק או מחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים את העוף ומבשלים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני. מערבבים את יורה האפונה רק עד נבול; יוצקים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים כמה דקות עד מרק העוף התעבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.