יין אדום-עגבניות וסטייק פסטה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם שמן זית, בזיליקום כפית, 2 כפית אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו יין אדום-פסטה עגבניות, סטייק מרטיני/ריזוטו אספרגוס / רוטב עגבניות מטוגן, ו יין אדום סטייק צלע במרינדה עם עגבניות שרי סלסה קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
שום מטוגן בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 1 דקה או עד השחמה קלה. בזהירות לערבב יין הבא 5 מרכיבים; להביא לרתיחה. מערבבים סטייק. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד רוטב מעובה.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. מערבבים יחד פסטה חמה, גבינת מוצרלה, וגבינת פרמזן 1/3 כוס בקערת הגשה גדולה, משליכים למעיל עד הגבינות מתחילות להמס.
יוצקים רוטב עגבניות על תערובת פסטה, וזורקים לשלב.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.