יין חם חם
יין חם חם הוא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 5 מנות. זה הר ד ' אובר יש 288 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש ענף רוזמרין, סוכר, מקלות קינמון וחמוציות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. יין חם {יין חם-וין צ'אוד}, יין חם חם, ו יין חם חם {וין צ'אוד} דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הניחו מקלות קינמון, ציפורן ורוזמרין על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
ב-1-1/2-קווט. סיר איטי, לשלב את היין, חמוציות, סוכר, בורבון, מיץ תפוזים לקלף.
הוסף שקית תבלינים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד לחימום. מחק שקית תבלינים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.