יסודות אפייה: איך לעשות פודינג תוצרת בית
יסודות אפייה: איך לעשות פודינג תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 5 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פחמימות יסודות: אפייה עם קמח שקדים, פחמימות יסודות: אפייה עם קמח קוקוס, ו ביסקוויטי חלב-להפוך אותם טריים בכל עת. אלה קל לעשות, ואתה לא יכול לנצח אפיית לחם טרי בתנור.
הוראות
מערבבים cirnstarch, סוכר, מלח וחלב בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד מעורבב היטב. לחלופין, לשלב את כל החומרים בקערה ולהקציף במרץ.
העברת תערובת לקערה הוכחה חום במקום מעל (לא על) מים רותחים במשך כ 15-20 דקות, ערבוב מדי פעם. הפודינג מוכן כאשר התערובת מצפה את גב הכף.
מוסיפים שוקולד או טעם מועדף ומערבבים לשלב.
מוסיפים וניל ומערבבים לשלב.