קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

יסודות: עוגת שוקולד גדולה

יסודות: עוגת שוקולד גדולה
אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, יסודות: עוגת שוקולד גדולה עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל מטרה קמח, שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שייק תות מצופה שוקולד עם ציפורן ארוחת בוקר יסודות, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו יסודות: חומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות אפייה 13x9x2 אינץ'; תחתיות קו עם נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. קמח המחבתות (אתה יכול" קמח " מחבתות לעוגת שוקולד עם אבקת קקאו, אם אתה רוצה) ולהקיש עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד מים רותחים וקקאו עד חלקה. ואז לטאטא בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
אם אפשר במיקסר עומד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח ב 3 קבוצות ותערובת הקקאו ב 2, לסירוגין קמח קקאו-קמח קקאו-קמח קקאו. הבלילה עשויה להיראות מקושטת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת וחולצות חלקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מהמחבת, 25-35 דקות. להפוך את העוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הפוך ציפוי: להמיס את השוקולד הקצוץ בדוד כפול או בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים. מגניב לטמפרטורת החדר. היכו יחד את החמאה וגבינת שמנת עד אור ורך (לא יכולתי למצוא קצפת גבינת שמנת בחנות, אז אני פשוט קצפתי אותו בבית עד שזה נראה קצת יותר קל ו fluffier לפני הוספת החמאה).
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את השוקולד המקורר ואת שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
להרכיב עוגה רק כאשר שכבות העוגה התקררו לחלוטין.
10
(הייתי רוצה להוסיף הערה על המתכונים בזיכרונותיה של רות ריישל: במשך זמן רב הנחתי בטיפשותי שהם רק חלון ראווה, אבל הם למעשה טובים מאוד, והם עובדים.)

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת שמנת מוקצפתגבינת שמנת מוקצפת6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד לא ממותק, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק (לא תהליך הולנדי)אבקת קקאו לא ממותק (לא תהליך הולנדי)11 קילו קישואים,ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת