אם 65 סנט למנה נופל בתקציב שלך, יסודות: עוגת שוקולד גדולה עשויה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 418 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל מטרה קמח, שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שייק תות מצופה שוקולד עם ציפורן ארוחת בוקר יסודות, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו יסודות: חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני מחבתות אפייה 13x9x2 אינץ'; תחתיות קו עם נייר שעווה או קלף וחמאה את הנייר. קמח המחבתות (אתה יכול" קמח " מחבתות לעוגת שוקולד עם אבקת קקאו, אם אתה רוצה) ולהקיש עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד מים רותחים וקקאו עד חלקה. ואז לטאטא בחלב ווניל. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
אם אפשר במיקסר עומד, להכות יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצה אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, להכות בתערובת הקמח ב 3 קבוצות ותערובת הקקאו ב 2, לסירוגין קמח קקאו-קמח קקאו-קמח קקאו. הבלילה עשויה להיראות מקושטת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
5
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת וחולצות חלקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מהמחבת, 25-35 דקות. להפוך את העוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הפוך ציפוי: להמיס את השוקולד הקצוץ בדוד כפול או בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים. מגניב לטמפרטורת החדר. היכו יחד את החמאה וגבינת שמנת עד אור ורך (לא יכולתי למצוא קצפת גבינת שמנת בחנות, אז אני פשוט קצפתי אותו בבית עד שזה נראה קצת יותר קל ו fluffier לפני הוספת החמאה).