קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ירוק חרדל מטוגן

ירוק חרדל מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חרדל מטוגן ירקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, שמן זית, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ירוק חרדל מטוגן, ו בייקון מטוגן חרדל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיף את השמן למחבת סאוט להגדיר על חום בינוני כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הירוקים הנחת שטוח.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצלים, בצלצלים ושום. בישול אותם עד ריחני רק מתחיל צבע, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים את ציר העוף על התערובת ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום. מביאים את המניה לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה ומניחים את הירוקים שטוח על גבי. לסובב את המחבת כדי לקבל את הירוקים מצופה בנוזל ומבשלים 15 דקות. להפוך את כל ערימת הירוקים פעם או פעמיים במהלך הבישול באמצעות מרית כדי לשמור אותם ערוכים שטוח למצגת. מתבלים אותם במלח ופלפל כשאתם הופכים אותם.כבה את החום והוסף את חומץ היין האדום, מסובב את המחבת שוב כדי לצפות את הירוקים. בזהירות להחליק את הירקות החוצה שטוח על מגש הגשה ומפזרים זרעי חרדל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
לתיבול בשרלתיבול בשר
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות