ירך חזיר טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1352 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו נורות שום, שמן זית, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שלב את כל החומרים במיכל גדול. לטבול את החזיר במי מלח ולתת לו להסתובב במשך 3 ימים במקרר. (זה תכנית קדימה אבל soooooooooooooooo שווה את זה!)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונלי
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הסר את החזיר מן המלח,לטפוח יבש ולעשות פרוסות בעור כדי ליצור דפוס צלב אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חרדל מוכן, אופציונלי
1
במעבד מזון, לשלב את הרוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח, לפי הטעם, ועל 1/2 כוס שמן זית. עיסוי תערובת זו בנדיבות על כל החלק החיצוני של החזיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
שים את תפוחי האדמה במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל את כל המשחק הזה ' shootin. לזרוק את תפוחי האדמה בנדיבות עם קצת שמן זית ומלח. נסטל את החזיר על גבי תפוחי האדמה ולזרוק את כל העניין בתנור שחומם מראש. בדוק את החזיר בכ 30 דקות, העור צריך להיות מקבל חום ופריך. בשלב זה, להסיר את החזיר מהתנור להתהפך, למרוח עם כל שאריות רוזמרין/שמן זית להדביק ולארגן מחדש את תפוחי האדמה כך שהם לא לשרוף. מניחים את החזיר בחזרה על תפוחי האדמה וחוזרים לתנור. צלוי לעוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
הסר את החזיר מהתנור לאחר השעה הראשונה. בדוק את תפוחי האדמה כדי לראות אם הם מקבלים קצת פריך, לארגן מחדש אותם ולהוסיף את ציר העוף לתחתית המחבת כדי לשמור על דברים ממש לח ועסיסי. להפחית את החום בתנור עד 350 מעלות צלוי במשך שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1
בעוד הנקניק מתבשל, מערבבים את חרדל דיז ' ון, חרדל מלא ודבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
רגל טלה, מעצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
הסר את החזיר מהתנור ומברשת אותו, בנדיבות, עם תערובת חרדל דבש. החזר את החזיר לתנור וצלה אותו במשך כ -30 דקות. הפוך אותו שוב מברשת עם תערובת חרדל דבש (באמת למרוח אותו על החזיר). צולים עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
הסר את החזיר מהתנור, ללוח חיתוך, אוהל אותו בנייר אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 20 עד 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוך
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
חתוך את התינוק הזה וארגן את הפרוסות על מגש הגשה.
5
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה ומגישים עם החזיר