ירך חזיר עם שומר
בשר חזיר עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם סלט שומר, בשר חזיר מצופה בשומר ותפוח, ו בשר חזיר צלוי עם שומר-שום לשפשף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
עבור המילוי, חום 1 כף שמן זית והחמאה במחבת גדולה (12 אינץ') לטגן.
מוסיפים את הבצל והשומר עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים מעל חום נמוך עד בינוני-נמוך במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים והשומר הם מכרז משחימים קלות.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את פרנו ומבשלים עוד דקה, deglazing את המחבת. מגניב במקצת.
מוסיפים את פירורי הלחם ו 1 כפית מלח לתערובת המילוי.
להניח את החזיר על צד שומן הלוח למטה, ומפזרים מלח ופלפל.
מורחים את המילוי באופן שווה על החזיר ומתגלגלים לאורך, ומסתיימים בשומן על החלק העליון של הגליל. לקשור עם חוט מטבח, לשפשף עם שמן זית, ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים את ירך החזיר מגולגל על מדף אפייה על מחבת גיליון צלוי במשך 30 דקות. מנמיכים את החום ל 350 מעלות F וצולים עוד 20 עד 30 דקות, עד הפנים של החזיר הוא 137 מעלות F. (אם המדחום פוגע מלית ולא חזיר, זה יהיה לרשום טמפרטורה גבוהה יותר, אז לבדוק את הבשר בכמה מקומות.)
הסר מהתנור ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. אפשר לנוח במשך 15 דקות.
הסר את המיתרים, פרוס בעובי, ומשרת.