קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

ירכי עוף עם שאלוט ותרד

ירכי עוף עם שאלוט ותרד
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. ירכי עוף בגריל עם אפונה ושאלוט, ירכי עוף צלויות עם עולש ושאלוט, ו ירכי עוף עם בטטות צלויות ושאלוט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מפזרים עוף עם מלח ופלפל מתובל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עוף; מבשלים 6 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 170 אום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
3
מוציאים מהתבנית; שמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
באותה מחבת מבשלים ומערבבים שאלוט עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
מוסיפים תרד ומלח; מבשלים ומערבבים רק עד שהתרד נבול. מערבבים שמנת חמוצה; מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עוף שלםעוף שלם
תרדתרד
מלחמלח