ירכי עוף עם שאלוט ותרד
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. ירכי עוף בגריל עם אפונה ושאלוט, ירכי עוף צלויות עם עולש ושאלוט, ו ירכי עוף עם בטטות צלויות ושאלוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפזרים עוף עם מלח ופלפל מתובל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים עוף; מבשלים 6 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 170 אום.
מוציאים מהתבנית; שמור על חום.
באותה מחבת מבשלים ומערבבים שאלוט עד שהם רכים.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיפים תרד ומלח; מבשלים ומערבבים רק עד שהתרד נבול. מערבבים שמנת חמוצה; מגישים עם עוף.