ירכיים עוף עם זיתים שחורים ופלפלים אדומים
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: פלפלים קלויים עם זיתים שחורים, Branzino En Papillote עם פלפלים קלויים, זיתים שחורים ו-Fe, ו צלעות חזיר עם פלפלים, חומץ וזיתים שחורים מתכון.
הוראות
הסר 1 פלפל קלוי מבקבוק; פלפל פרוסה דק. שמורת הנותרים פלפלים קלויים לשימוש נוסף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה למחבת; סאוט 5 דקות או עד מכרז. סדר רצועות פלפל אדום קלוי מעל כרישה. מסדרים עוף על רצועות פלפל קלוי.
מפזרים עוף עם טימין, מרווה, 1/4 מלח כפית, ופפריקה. בעדינות לשפוך את המרק סביב עוף; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, 15 דקות. הפוך עוף מעל; כיסוי ומבשל 10 דקות.
מוסיפים זיתים ומיץ לימון למחבת; מערבבים לשלב. מבשלים, חשופים, 8 דקות או עד שהעוף נעשה.
לזרוק אורזו עם 1/2 כפית מלח ו 1 כף חמאה.
מגישים עוף וכרישה תערובת על אורזו מבושל חם.
יין מושלם: Chateau St. Jean Fum Blanc 2002 (Sonoma County, CA), $ זה בינוני בעל גוף סוביניון בלאן (פום בלאן הוא שם אחר לסוביניון בלאן) יש טעמים צמחיים נפלאים, בתוספת רמז של וניל וגימור ארוך, תוסס. אלה מספקים רקע בזבזני עבור טעמים בשרניים, צמחים של העוף. למרות שהמנה היא די נועזת, היין יש מספיק משקל, אופי, טעם, ואת crispness לעמוד בו.