קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: סרטנים, עלים, לימונים

מבשלים את הספר: סרטנים, עלים, לימונים
גשו לסופר וקנו גבעול עשב לימון, עלי כוסברה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו מבשלים את הספר: עוף במרינדה Achiote עטוף עלי בננה, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: עוגת חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות את ההכנה הראשונה, כי הכל קורה די מהר ברגע שאתה מתחיל לבשל. לשטוף את העלים ולהסיר כל גבעולים קשים. מקלפים את הג ' ינג ' ר, ואז מגררים אותו או חותכים אותו לגזרים קטנים דמויי גפרור.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2
הסר את העלים החיצוניים הקשים של עשב לימון דק מאוד לגרוס את הלב העדין. דק קוצצים את צ ' ילי, הסרת הזרעים אם אתה מעדיף חיתוך קריר. דק לגרוס את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אליקסיר גאליקסיר ג
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
לחמם את השמן בווק או במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, עשב לימון, צ' ילי ובצל ירוק ומטגנים במשך כמה דקות, עד הג ' ינג ' ר מתחיל צבע. זרוק בprawns. כאשר הם הופכים אטומים וצבע קל, מוסיפים את מיץ הסיד, nam pla, וסוכר. כאשר הכל רוחש וריחני, מוסיפים את הירוקים, הופכים אותם במחבת כפי שהם מתחילים לנבול להכהות. ברגע שהם רכים, מוסיפים את עלי הכוסברה והבזיליקום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אליקסיר גאליקסיר ג
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב דגים תאילנדירוטב דגים תאילנדי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ירוקירוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.