ירכיים פריכות מעוף
אם יש לך על 55 דקות כדי לבלות במטבח, ירכיים עוף קריספי עור עשוי להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 722 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ירכיים עוף שמנמן, תפוחי אדמה חדשים, פפריקה, ושמן זית. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. ירכיים עוף מטוגנות עם עור עוף גרימולטה, עוף פריך, ו עוף טרגון עור פריך עם שעועית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200 / גז
נגב את הירכיים עוף עם נייר מטבח. דק מגררים את ההתלהבות מ 1 לימון לסחוט את המיץ משניהם.
מערבבים בצלחת רדודה עם טרגון, 1 כף השמן, וכמה מלח ופלפל. חותכים את העור של כל ירך עוף שלוש פעמים, ולאחר מכן להפעיל את המרינדה. את חתיכות העוף ניתן לבשל מיד או להשאיר במקרר עד יום.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך טריזים ולהתפשט על פח צלייה. לזרוק את השמן שנותר ומפזרים פפריקה. מניחים מדף על גבי ומסדרים את חתיכות העוף על המדף.
אופים במשך 30-40 דקות, עד העוף הוא השחמה היטב ואת תפוחי האדמה במכרז.